У члена «Варти порядку» у луцькому барі вкрали зброю

У члена «Варти порядку» у луцькому барі вкрали зброю
У лучанина Віталія Ковба, який у лютому цього року брав участь у бійці в барі «Стара підкова» (у народі – «Техас») під час чергової пиятики у тому ж барі вкрали пістолет і 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, у лютому під час масової бійки у барі Віталій Ковб дістав з кишені травматичний пістолет. Щоправда, застосувати не встиг: зброю у нього відібрали.

Згодом з’ясували: чоловік є учасником громадського формування «Варта порядку». Вів себе з поліцією агресивно, кричав, що вдома має ще рушницю та автомат Калашникова, служив в президентському полку і взагалі «дуже крутий і серйозний чоловік».

Через кілька тижнів після інциденту у «Варті порядку» заявили: Ковба через цей скандал виключили з лав формування, і навіть «у дозвільну систему Волинської області були направлені всі необхідні документи, задля вилучення у вищевказаної особи пристрою травматичної дії».

«Варта порядку» не дозволить окремим членам організації, прикриваючись нашими посвідченнями очорнити добре ім’я нашої організації», – запевнили тоді...

ЗНОВУ «ТЕХАС», ЗНОВУ ПІСТОЛЕТ

У ніч на неділю, 21 травня близько третьої години ночі до охорони у барі «Стара підкова» підійшов чоловік. Повідомив: у нього вкрали травматичний пістолет і 8 тисяч гривень. Чоловіка звали …Віталій Ковб. При цьому чоловік пред’явив поліцейським посвідчення члена громадського формування «Варта порядку».

Охорона викликала поліцію. Ті передивилися записи відеокамер. Помітили: речі міг вкрасти чоловік, який сидів з обікраденим за одним столиком. Підозрюваний – незнайомий, його з товаришем підсадили до Віталія Ковба, оскільки не було вільних столиків.

Як виявилося, підозрюваний був все ще в барі. Його затримали. Утім, той запевняв, що ні пістолета, ні грошей не крав. Речей справді при ньому не знайшли, утім затримали.

Цікаво, що затриманий – теж фігурант недавніх скандалів і повідомлень у ЗМІ. 28 лютого він вдерся до чужої квартири на вулиці Братковського у Луцьку. Тоді, нагадаємо, господар квартири мусив стріляти по непроханому гостеві із травматичної зброї. Чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Як повідомив прес-секретар «Варти порядку» Олександр Волянюк, Віталія справді виключили з громадського формування, однак свого посвідчення Ковб таки не здав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У члена «Варти порядку» у луцькому барі вкрали зброю
22 травень, 2017, 11:08