На Волині просять допомогти знайти вкрадену раритетну зброю

На Волині просять допомогти знайти вкрадену раритетну зброю
Одну із будівель в історичному комплексі «Вовчак. Волинська Січ», де зберігалися експонати, днями обікрали невідомі. Волинян закликають допомогти розшукати викрадені речі.

Про крадіжку повідомив волонтер Сергій Приходько, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

«Дуже прикро, що таке сталося. Адже ми працюємо для того, аби зберегти славну історію рідного краю, аби було що показати нашим дітям. Я приїжджаю в урочище у вільний від роботи час, як роблять і інші волонтери, коли кому виходить, бо ж усе ми робимо на ентузіазмі. А от днями зайшов у криївку й жахнувся від побаченого: якісь вандали зірвали замок, навели там безлад та частину експонатів поцупили. Окрім цього, вкрали й садово-городні інструменти», – бідкається Сергій Приходько.

«Зникли німецькі нагороди за поранення, каска німецька, штик-ніж до німецької гвинтівки маузер. Окрім цього, вкрали й три тубуси від РПГ, гільзи відстріляні з АТО. Також поцупили лопати й сокири, на них є надпис «Вовчак», – додав волонтер.

Відтак, він звертається до волинян з проханням допомогти знайти викрадені речі. Усі, кому відома будь-яка інформація про викрадені речі, можуть звертатися за телефоном - 068 915 6885 Сергій, або ж повідомити про це у Facebook на сторінці спільноти «Урочище «Вовчак».

Фото частини викрадених речей:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині просять допомогти знайти вкрадену раритетну зброю
22 травень, 2017, 14:22