Охорона публічної безпеки і евакуйовані автомобілі: як пройшов день у патрульних

Охорона публічної безпеки і евакуйовані автомобілі: як пройшов день у патрульних
За день патрульні поліцейські опрацювали понад 70 викликів, зокрема брали участь в охороні публічної безпеки і евакуйовували автомобілі.

Про це повіомляють на сторінці Патрульної Поліції Луцька у Facebook.

У понеділок, 22 травня, луцькі патрульні у складі 8 екіпажів опрацювали 72 виклики, з них 31 - призначені (виявлені) самостійно.

Окрім того, вранці забезпечували охорону публічної безпеки під час мітингу біля Гнідавського заводу: тут порушень зафіксовано не було.

Потому, близько 16 години, супроводжували традиційну пішу ходу вірян від Покровської церкви до пам’ятника Святому Миколаю: все минуло спокійно, лише тимчасово було обмежено рух транспорту в районі площі Злуки.

«На 5 громадян винесли постанови за порушення правил використання ременів безпеки. Ще 4 протоколи склали за вчинення ДТП. Усього оформили 31 адмінматеріал за порушення правил дорожнього руху. Загалом, сьогодні в місті в різних районах відбулось 9 дорожньо-транспортних пригод без потерпілих, на всі виклики виїжджали, реагували, допомагали громадянам, незважаючи на значне навантаження. Тож перепрошуємо, якщо комусь довелось трішки довше почекати екіпаж», - повідомив командир 3 роти Микола Твердяк.

Ще 2 транспортні засоби і 1 причіп патрульні затримали на арештмайданчик, оскільки вони перебувають в розшуку виконавчою службою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в неділю в обід на 102 взагалі не піднімали трубки, більше 5 дзвінків здіснили, так і не дозвонились - в результаті п"яний водій поїхав з місця пригоди.
а потім виясняється, що в операторів в цей час був...тренінг!!
немає слів...
Відповісти
Останні новини
Охорона публічної безпеки і евакуйовані автомобілі: як пройшов день у патрульних
23 травень, 2017, 03:41