Депутат за стрілянину і погрози вбивством отримав «умовно»

Депутат за стрілянину і погрози вбивством отримав «умовно»
У Любомльському районі чоловік з рушницею влаштував за дружиною погоню зі стріляниною. Ним виявився депутат Згоранської сільської ради.

Про це пише Волинське агентство розслідувань із посиланням на вирок суду.

П’яний чоловік 25 листопада минулого року близько 17:00 посварився вдома з дружною. Маючи при собі гладкоствольну рушницю, він почав погрожувати їй фізичною розправою, пообіцявши застрелити. Жінка кинулась втікати, а чоловік почав навздогін стріляти їй. Він зробив три постріли вгору.

Чоловіка не спинило те, що з ними під час сварки та стрілянини перебувала їхня малолітня донька. Після першого пострілу вгору, жінка схопила доньку та разом з нею кинулась тікати до батьків. Забігши до будинку, вона одразу зателефонувала в поліцію.

Тим часом чоловік зрозумів, що влаштувавши стрілянину, міг наробити лиха. Тож вирішив позбутись рушниці.

Згодом слідчим поліції він розповів, що зброя дісталась йому у спадок від батька, але вона не була зареєстрована у встановленому законом порядку. Тож він втопив рушницю в озері Мале Згоранське, яке знаходиться за кількасот метрів від їхнього дому.

Окрім цього, поліція вилучила у будинку депутата Згоранської сільради ще й вибухову речовину метальної дії – бездимний одноосновний порох загальною вагою 390 грамів.

Тож нещодавно чоловік постав перед судом не лише через погрози вбивством, але й через незаконне зберігання та застосування вогнепальної зброї і вибухової речовини. Обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся. Тож суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.

Однак його звільнили від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат за стрілянину і погрози вбивством отримав «умовно»
23 травень, 2017, 15:25