У пенсійну реформу «запакували» стратегію знищення пенсіонерів, - Тимошенко*

У пенсійну реформу «запакували» стратегію знищення пенсіонерів, - Тимошенко*
«Батьківщина» виступає за підвищення та осучаснення пенсій, але проти стратегії знищення пенсіонерів, яку «запакували» в пенсійну реформу уряду Володимира Гройсмана.

Про це під час виступу з парламентської трибуни заявила голова фракції Юлія Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» закликала колег-депутатів не ухвалювати урядову пенсійну реформу, адже вона призведе до знищення життя українців, які працювали впродовж усього життя.

«Пенсійна реформа, яку пропонує уряд, збільшить страховий стаж: люди, які не відпрацюють 35 років для безперервного страхового стажу, не матимуть права отримати виплати за віком. Це означатиме, що вони отримуватимуть пенсію з 63 – 65 і більше років залежно від страхового стажу. Не можна за це категорично голосувати!», – переконана Юлія Тимошенко.

На її думку, маніпуляції Кабінету міністрів Гройсмана з пенсійною реформою полягають у тому, що уряд не індексує та не осучаснює пенсії згідно з чинним законодавством, а під виглядом зростання виплат за віком збільшує страховий стаж до 35 років.

«Батьківщина» вимагає провести індексацію пенсій на рівень інфляції, що передбачено українським законодавством, а також скасувати антиконституційне оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У пенсійну реформу «запакували» стратегію знищення пенсіонерів, - Тимошенко*
24 травень, 2017, 11:33