Лучани обурені через відмову скористатись туалетом в «Сільпо»

Лучани обурені через відмову скористатись туалетом в  «Сільпо»
У Луцьку місцеві мешканці обурюються через роботу нового магазину "Сільпо", вказавши що працівники не зовсім толерантні.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook редактор Олександра Куртєєва.

Текст допису подаємо без змін:

"Злу немає меж! Після робочого дня зайшли у новий супермаркет Сільпо з великим списком запланованих покупок. Кошик був наповнений до половини, коли дитина попросилася до туалету.. одна з робітниць порадила звернутись до охорони, щоб той провів..але охоронник навідріз відмовився піти на поступки..в результаті довелось все лишити і піти звідти з не зовсім приємними емоціями... В мене питання: невже п'ятирічному хлопчику шкода було дати можливість скористатися туалетом?"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівників взяли, а профнсійній праці спрямованій на клієнта не навчили
Відповісти
Був схожий випадок в Сільпо на вул. Кравчука, один раз охоринник показав де туалет, я сина завів, наступного разу сам пішов з ним, БЕЗ ЇХНЬОГО дозволу, до речі, туалет там не пересікається ні з складом, ні з виробничими преміщеннями, двері з залу відразу в туалет, тобто цілком в крайній необхідності відвідувачі можуть скористатись, без зазіхання на майно магазину, на виході вже нас чекала, ЯКАСЬ невідома особа, жіночої статі, не представившись, запитала,як ми сюди потрапили, що ми тут з сином робили, я їй пояснив, на що вона категорично повідомила, що це тільки для працівників, розмоляти не було з ким і ми пішли. В охорони до нас претензій не було, я впевнений, що вони бачили куди ми пішли, там скрізь камери, і туалеті ну дуже, дуже, дуже сильно смерділо і було брудно, але кругом наклейки, як правильно мити руки. До слова, в Єльдорадо, який вище поверхом, таких проблем немає.
Відповісти
Ну якщо вам так захотілось сходити в туалет в супермаркеті, то треба було ще в «Колібріс» забігти, там через дорогу. Але навіщо зупинятися на супермаркетах? Поруч були ще аптеки, банки, магазин квітів, басейн, стадіон, центр хірургії ока Загурського, «Фелічіта», Укртелеком – всі варіанти напрочуд привабливі і вас там чекали в той день, але ви не зайшли попісяти...
Відповісти
ось виберемо нового мера - він в своїй програмі запише: побудувати на протязі каденції громадський виходок! Досить вже ходити до вітру! Гейропс же повний...
Відповісти
Там охорона прибацана. Вони заставляють всі сумки і пакети класти в ящики, а так не має бути. Вони можуть попросити покласти а не змусити
Відповісти
отже, мамочки, будем водити дітей в туалет під стіни магазину, щоб працівникам про себе спогад лишити у вигляді запахів)
Відповісти
Таке враження що ти або мала дитинка, в якої молоко материнське на губах ще не висохло ... або деградований гомосапіенс.
Відповісти
Порушення ДБН В.2.2-23:2009 (цікаво куди приймальна комісія дивилась, може ще не пізно закрити ?) та санітарних норм. Ось ще кілька варіантів як з ними боротись:
Перший: ігнорувати супермаркети, які не дотримуються законів і не пускають відвідувачів у туалет, не відвідуючи їх. У результаті вони згодом, не витримавши конкурентної боротьби за відвідувача, збанкрутують. Втім, не факт, що не знайдуться споживачі, які все одно купуватимуть товари у таких супермаркетах.
Другий: не соромитися просити у супермаркетах книгу скарг і щоразу у ній скаржитися на відсутність туалету для відвідувачів. Якщо цих записів буде багато, а керівництво супермаркету зобов`язано на них відповідати скаржникам письмово, можливо, в якийсь момент керівництво вирішить, що простіше влаштувати туалет, ніж постійно надсилати одні й ті ж відповіді скаржникам. Хоча не факт, що у супермаркеті дотримуються законодавства про ведення книги скарг і відповідають на записи у ній.
Третій: звертатися з позовом до супермаркету у суд, щоб він зобов`язав заклад створити туалет. Адже нині за невиконання рішення суду службовій особі загрожує штраф від 12750 до 17000 гривень або позбавлення волі на строк до п`яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. При цьому способі, якщо туалет у супермаркеті таки не створять, то хоч втішатиме думка, що відповідальні за це суттєво покарані.
Четвертий – радикальний. Він розрахований на людей без комплексів та дітей. Раз нема туалету у супермаркеті - справляти нужду під його стінами. Не факт, але він може стати найбільш дієвим.
Відповісти
Висмоктано з пальця.Ті журналісти-аби поскандалити,нічого путнього не напишуть.От як люди просять-напишіть,допоможіть,в інфекційній миші в палатах живуть-вас нема!А як журналістці аби сходити до вітру прийшлось потерпіти 5хвилин,то вже скандал.Який запах у Луцька,такі і новини. ..
Відповісти
Працівники нахаби,а дівчата які стоять за прилавками (деякі персони)чи глухі чи сліпі,або і те і інше,я настількі була обурена коли купувала рибу,мало того що вона взагалі не реагувала на нас,до тих пів поки інша працівниця три рази повторила щоб нас обслужили,так та мадам взяла якось напевно вже використаного кулька і почала важити нам рибу,швиряла її жменями в той пакетик,обважила на 150 грамм,я думаю цифра 200 і 350 взагалі не співзвучні,ще й була здивована чому я так обурено дивлюсь.Понабирали "по оголошенню" хто знає кого,якщо ти працюєш з людьми потрібно вміти це робити.
Негативні відгуки в книзі відгуків та пропозицій не заставлять на себе чекати!
Відповісти
Люди!!!! Не подобається - не ходіть туди... ніхто нікого не примушує...
Відповісти
Христя, якщо в тебе вдома воду відключать, то не жалійся нікому, а просто зроби так, як і прокоментувала зараз: не подобається що тобі воду вимкнули - виберись з квартири, не живи там!
Люди жаліються на проблему, а ти по принципу, пердну аби пованяло!
Відповісти
На мою думку правильно, що відвідувачам не можна відвідувати службовий туалет. Це перш за все супермаркет, а не громадська вбиральня.
Відповісти
Ну да. Проектували будували, а за туалети забули. От в Там-Тамі, наприклад, є. І це правильно. Надіюсь на всіх інших поверхах РЦ "Промінь" про туалети для відвідувачів не забули?
Відповісти
Журналісти взагалі нічого путнього останнім часом не пишуть. "Сенсації" роблять на всьому, що взагалі ніякої користі для суспільства не несе. Сходіть краще в наші лікарні, та хоч хтось проведіть своє журналістське розслідування. Подивіться як ставляться до хворих. Як швидкі не хочуть везти до лікарні людей після інсульту, зі словами "почекайте до ранку, а там ще раз зателефонуйте". Коли лежачі хворі лежать, вибачте за подробиці, "обкакані" цілу добу, і їх ніхто не миє, аж поки родичі не прийдуть. В деяких з'являються пролежні. Як крадуть у хворих ліки та засоби гігієни, які коштують теж не дешево. Де Ви журналісти, коли потрібно показати такі важливі речі?
Відповісти
ігноруйте цей черговий відмивальник бабла, бо по такому відношенню до людей видно що для цього це убоге Сільпо - Промінь - шапіто й будували, люди для них бидломаса, у Польщі у всіх більших маркетах є доступні туалети, навіть для неповносправних, а внас що казати, сільпо воно й є село
Відповісти
Володарі Центрального Універмагу думали про людей,там є туалети на всіх поверхах,завжди чисті,охайні,без запахів.Треба голосувати за володаря ЦУ та його команду "укроп"
Відповісти
Анічого, Анастасіє, що створення туалетів для відвідувачів у супермаркетах – це вимога державних будівельних норм і санітарних норм і правил, які існують в нашій державі.І їх наявність має бути передбачена проектом в об`єктах будівництва чи реконструкції. Питання про відсутність туалетів не до Вас, а до Держархбудконтролю, який би мав це проконтролювати. І треба розуміти, що відсутність туалетів - це економія на нас з вами ( не треба платити обслуговуючому персоналу, зникає лишня комуналка, розходи на деззасоби і миючі іт.д. і т.п) P,S. На любій заправці не є проблема відвідати туалет...
Відповісти
А ви кадровика "сільпо" не бачили!ТАМ така БАБА, чесно,що страх...не дивуюся чого так в новому,бо все йде з Кравчука,а та ...-це цілий букет заздрості та ненависті до людей!От і охорона не упустила.Хоча,вони не мають права не впускати.Вони зобов'язані впускати!І ціни нехай знижують,бо дані реально не для лучан.
Відповісти
Останні новини
Лучани обурені через відмову скористатись туалетом в «Сільпо»
25 травень, 2017, 22:55