У Луцьку розіграють 14-кілограмовий кубок

У Луцьку розіграють 14-кілограмовий кубок
Після тривалої перерви луцькій федерації баскетболу спільно з міською Радою і ГО БК Волиньбаскет вдалося відновити змагання Відкритий чемпіонат Луцька із баскетболу Аматорська ліга.

Чемпіонат видався досить цікавим із надзвичайно видовищними емоційними іграми та неочікуваними розв’язками. Підтвердженням цьому є пари фіналістів, - пише видання Новини баскетболу.

То ж уже цієї суботи, 27 травня, баскетбольна громадськість Волині знатиме імена тріумфаторів АБЛ. Матч між Ковелем та Луцьком, що вирішить долю чемпіонства, почнеться о 20:00 27 травня.

Про те, яким же видалася Аматорська баскетбольна ліга Луцька, розповів представник оргкомітету Дмитро Чайковський.

«Впевнений, що ці змагання дадуть додатковий поштовх до розвитку всієї інфраструктури місцевого баскетболу: юнацького, студентського, ветеранського. Саме з представників цих категорій складалися команди-учасники першості. Паралельно зі спортивною складовою організатори намагалися систематизувати співпрацю з суміжними галузями: медіа-висвітлення, фото-звіти, виготовлення сувенірної продукції, розробка логотипу й, звичайно, виготовлення оригінального кубка (14-кілограмовий красень розроблений спеціально для Аматорської баскетбольної ліги) і медалей з символікою чемпіонату», - зазначив він.

Також Чайковський додав: «Нам вдалося зацікавити партнерів (спонсорів) Ліги, яким ми зі свого боку надавали рекламні послуги. Вони зі свого боку йшли нам на зустріч. Сподіваємося на подальшу співпрацю з усіма учасниками та партнерами в наступному чемпіонаті та всіх заходах під егідою міської федерації баскетболу, ГО «БК Волиньбаскет» та за підтримки Луцької міської ради».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розіграють 14-кілограмовий кубок
26 травень, 2017, 20:21