«Шахтар» розгромив «Норшелланд». ВІДЕО

«Шахтар» розгромив «Норшелланд». ВІДЕО
Донецька команда «Шахтар» обіграла на виїзді «Норшелланд» з рахунком 2:5 і зуміла вийти в плей-офф Ліги Чемпіонів, підтвердивши свій клас.

Гра відбулася у столиці Данії, Копенгагені, 21 листопада на стадіоні «Паркен», пише Ua-Gol.

Перша десятихвилинка пройшла під знаком боротьби і сумбуру. Гра проходила в розміреному темпі з невеликою територіальною перевагою господарів.

Першими у рахунку повели господарі. На 24-ій хвилині зустрічі Джон розхитав на лівому фланзі капітана Шахтаря і навісив у центр штрафного. Єдиний форвард данської команди Нордстранд пробив під П'ятовим – 1:0.

Гірники миттєво зрівняли. Арбітр віддав спірний м'яч Вілліан. Бразилець завантажив круглого на половину поля суперника, а там – підхопив Луїс Адріано. Нападник втік від оборонців, обіграв воротаря і відновив статус-кво.

За 5 хвилин Джон знову здійснив прорив своїм флангом і прострілив у карну зону опонентів. Лорентцен, прийнявши шкіряного, із розвороту спрямував його під поперечку.

Крапку поставив Вілліан, звівши таки першу частину гри до нічиєї. Фернандіньйо увірвався до штрафного справа, віддав Мхітаряну, але його удар було заблоковано. Тут же м'ячем оволодів Вілліан і ввігнав сферу рикошетом від Фернандіньйо у сітку.

По перерві, отримавши настанови від Луческу, гірники почали стрімко атакувати. Спершу дубль оформив Вілліан, що прийняв м'яч після корнера і на куті штрафного, змістився в центр і крутанув смугастого у дев'ятку.

А тоді Тейшейра прорвався правим флангом і простріли на Луїса Адріано, в якого ж розгулявся апетит… 4:2.

Адріано таки діждався ще одної гольової нагоди й зробив хет-трик у Лізі Чемпіонів. Навішував винуватець другого гола Рац, Коста скидав головою, а Луїс – у два дотики переграв Хансена.

«Нордшелланд» - «Шахтар» 2:5

Голи: 1:0 - Нордстранд (24), 1:1 - Адріано (26), 2:1 - Лорентцен (29), 2:2 - Вілліан (44), 2:3 - Вілліан (50), 2:4 - Адріано (53), 2:5 - Адріано (81)

«Нордшелланд»: Хансен, Руньє, Лоренцен, Паркхерст, Крістенсен (Крістіансен 59), Джон (Айнаоглу 82), Норстранн (Тічіновіч 75), Мтіліга, Стокхольм, Аду, Окоре

«Шахтар»: П'ятов, Ракицький, Срна, Тейшейра (Коста 78), Рац, Мхітарян, Вілліан (Ілсіньо 86), Адріано (Едуардо 82), Фернандіньо, Степаненко, Кучер

Попередження: Аду 64, Крістіансен 90 - Адріано 67, Кучер 90


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Шахтар» розгромив «Норшелланд». ВІДЕО
21 листопад, 2012, 11:32