Чоловік відсидить 3 роки за шматок м’яса і сиру

Чоловік відсидить 3 роки за шматок м’яса і сиру
Волинянина засудили до трьох із половиною років позбавлення волі за грабіж продуктів харчування з літньої кухні сусіда.

Таке рішення прийняв Камінь-Каширський районний суд, повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Безробітний ніде не працював, сім’ї також не мав, а раніше вже був судимий за вчинення грабежу та перебував на іспитовому терміні. Товаришів у чоловіка майже не було, тож він частенько навідувався в гості до сусідів.

Молодик, будучи у нетверезому стані, прийшов до одного з односельчан у літню кухню, де йому запропонували борщу. У цей момент чоловік схопився, узяв пакет, відкрив холодильник і почав пакувати продукти. Забрав м'ясо, сир і гриби, які господарі закупили для святкування народження онука.

Старенький господар намагався зупинити зловмисника, але милиці, за допомогою яких він пересувається, стали на заваді. Гість відштовхнув дідуся та швидко попрямував додому.

Через кілька хвилин пограбований господар зателефонував до сина і розповів, що сталося. Хлопець відразу вирушив до грабіжника і забрав усі продукти.

Відносно підозрюваного порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Камінь-Каширський районний суд Волинської області взяв до уваги те, що чоловік перебував на іспитовому терміні за вчинення аналогічного злочину, а відтак виніс остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на три з половиною роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік відсидить 3 роки за шматок м’яса і сиру
21 листопад, 2012, 08:50