Завдяки ПриватБанку волинянка буде отримувати подвійну пенсію*

Завдяки ПриватБанку волинянка буде отримувати подвійну пенсію*
Жительці селища Луків Турійського району усміхнулася удача - Валентина Панасюк одержуватиме подвійну пенсію: одну від держави, а другу - від ПриватБанку.

З нагоди ювілею - 25-річчя фінансової установи для українських пенсіонерів організували цю чудову акцію. З березня до кінця квітня клієнти, які отримують пенсійні виплати через ПриватБанк, могли брати участь у розіграші «другої» пенсії. Для участі достатньо було лишень зареєструватись.

Одним із 25-ти щасливих переможців є волинянка Валентина Панасюк. Усіх щасливчиків обрано за допомогою системи випадковостей серед всіх учасників акції. Протягом 3-ох місяців вони отримуватимуть виплату «другої» пенсії, що дорівнюватиме сумі пенсійного зарахування на їхні картки в місяці виграшу.

38 років безперервного стажу має пані Валентина. За фахом бухгалтер, освіту здобувала у Львові. Все життя працювала в рідному Лукові головним бухгалтером інспекції держстрахування та згодом комірником на залізничній станції. Щомісяця жінка отримує від держави 1854 гривні, а тепер на картку нарахують дві пенсії в розмірі 3708 гривень.

“Уперше в житті, - зізнається переможець акції “Друга пенсія від ПриватБанку Валентина Володимирівна, - виграла та радості нема меж. Три роки тому вийшла на пенсію і користуюся багатьма послугами ПриватБанку, та найбільше оцінила зручність користування пенсійною карткою. Гроші надійшли, повідомлення одержала і в зручний час можу зняти кошти у банкоматі або розрахуватися за продукти в місцевому магазині. Не треба носити готівки з собою.”

Так, пенсіонерка сама планує своє життя та відпочинок і не доводиться день чи два сидіти в хаті та виглядати листоношу. А всі сусідки пані Валентини на невеличкій вуличці в смт. Луків щомісяця живуть в очікуванні працівниці пошти.

“Про акцію довідалася завдяки інтернет-банкінгу Приват24, коли поповнювала собі мобільний телефон. Та й вирішила взяти участь. А чому б і ні? Коли довідалась від представника ПриватБанку Галини Борисівни про перемогу, то зраділа й одразу синові та доньці зателефонувала”, - розповідає пані Валентина.

Також кредитна картка - гарний продукт, за словами пенсіонерки, бо в житті бувають різні ситуації, коли треба й більше грошей і щось купити, а кредитка завжди виручить, бо під рукою. Гроші можна зняти та й одразу, не зволікаючи повернути, бо умови вигідні.

“Ми вже більше 10 років організовуємо для волинських пенсіонерів чудові акції. Дбаємо, щоб їм було не лише зручно користуватися нашими картками, а й вигідно. Загалом, 3 млн 100 тис українців мають пенсійну картку в ПриватБанку. Її можна за лічені хвилини одержати безплатно в будь-якому відділенні нашого банку або навіть замовити з доставкою додому. Користування карткою теж безоплатне, - розповідає керівник Напрямку соціальних програм ПриватБанку на Волині Галина Мужиловська. - Працівники банку щодня навчають усіх клієнтів-пенсіонерів користуватися і Приват24, і всіма мобільними додатками. Надають необхідну допомогу та консультації. В будь-який час доби вони можуть звернутися за допомогою, набравши безплатно з мобільних номерів номер 3700.”

Нагадаємо, розіграш відбувся 24 квітня 2017 року. Переможців оголосили 27 квітня 2017 в прямому ефірі ранкової програми "Сніданок з 1+1", а також їхні імена відображено на цьому сайті.

“Пенсіонери - найнадійніші клієнти нашого банку. І я радий, що Волинь має переможця цієї чудової акції. До речі, комунальні платежі в сумі до 2000 грн. за місяць пенсіонери нашого банку теж сплачують - безплатно. Незалежно чи це готівка чи картка! З Карткою для виплат пенсії можна користуватися ще й такими пільгами: надання виписки у відділенні ПриватБанку - безплатно, зняття готівки в усіх банкоматах на території України - безплатно, нарахування пенсії та грошової допомоги з Пенсійного фонду - без комісії. В день отримання пенсії надходить SMS. Безплатно можна підключити SMS -інформування про всі інші операції: поповнення або видатки. А ще пенсіонери можуть контролювати гроші та керувати ними на Картці для виплат пенсії через Інтернет, не відвідуючи банк, - розповідає директор ПриватБанку на Волині Юрій Войтенко.

Сертифікат переможниці акції “Друга пенсія від ПриватБанку” Валентині Панасюк 29 травня в урочистій атмосфері вручив директор ПриватБанку на Волині Юрій Войтенко. Нагадаємо, що в цій акції взяло участь близько 60 тисяч українців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ПриватБанку волинянка буде отримувати подвійну пенсію*
30 травень, 2017, 12:56