«Прохання» піти по-хорошому від нового виконкому отримував два рази, - директор луцького депо

«Прохання» піти по-хорошому від нового виконкому отримував два рази, - директор луцького депо
Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк розповів, що «прохання» піти по-хорошому від нового виконкому отримував два рази.

Про це він написав у Facebook 31 травня.

Під час сесії, яка відбулася сьогодні, 31 травня, більшість депутатів визнали роботу директора незадовільною.

Натомість Ігор Грицюк подякував депутатам, які його підтримали, та додав, що до подій у сесійні залі ставлюсь спокійно.

«Прохання» піти по-хорошому від представників нового виконкому отримував два рази. «Підготовка» до сьогоднішньої сесії велась два місяці. Про це просто підходили і попереджали працівники».

«Вся справа в тому,що на ЛПЕ крім людей, яких використовує, консультує та представляє у суді політична партія «Укроп» є ще й працівники, які працюють на підприємстві більше 10 років».

«Кваліфіковані люди. Вони нічого, крім цієї роботи не знають. На акції не підуть, будуть мовчати на камеру, але совісно працюватимуть. Не потерплю припущень та обвинувачень. Захищатиму свою професійну та людську гідність».

«Не такий ас в управлінні, як в.о. міського голови Ігор Поліщук, тому не знаю, як можна так добре знати про мікроклімат, не будучи за 2 місяці на ЛПЕ жодного разу. Зі складу нинішнього виконкому на ЛПЕ був один раз К. Петрочук. Був хв. 10. Пройшовся із якимось паном по території».

«Може це був новий метод вивчення реального стану справ? А якщо серйозно, вважаю не припустимим потакання працівникам та шантаж підприємства тим, що з\п виплатить мерія, як поміняє директора. У мерії знаходяться всі необхідні розрахунки. Страшно подумати, що для того, щоб організувати «незадоволених» працівників на виступи потрібно свідомо затримати перерахування із міського бюджету коштів на оплату праці для ЛПЕ. Інакше не було б інформаційного приводу, розумію?»

«Досягти ходіння виручки в касу, а не на ліво та якості сервісу на підприємствах «совєтского» типу якими є комунальні підприємства дуже важко. Зараз відбувається відвертий саботаж усього, що було зроблено у цьому плані. Ціна питання – людина «Укропу» на посаді».

«Лучани тут до чого? Нащо роздувати питання затримки зарплати аж на ПЯТЬ ДНІВ!, якщо можна було відіграти просто решту сценарію. Були ж різні варіанти, Андрій Черчик і «Аверсом», який намагався зірвати вихід транспорту на лінію, виступи Ігоря Поліщука зі звинуваченнями на адресу Ігоря Грицюка по «Аверсу» ще місяць тому (які чомусь не збереглись у записі за результатами відповіді телерадіокомпанії на запит про надання інформації). нащо наражатись на зайву пеню по ЄСВ?!»

«Дякую за підтримку тій частині колективу ЛПЕ, яка з розумінням ставиться до аж 5-денної затримки зарплати та працює на благо лучан! Ми гарно попрацювали за останні 1,5 року!»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що він плете як пилип з конопель-- зробив свою шайку юаристів і тп..які нічого не роблять а гроші отримують куда більше ніж водії Чомусь на Пуца водії не скаржились
Відповісти
Его (Игоря Грицюка) ещё "папередники" просили "уйти". Нужно просто поставить своего человека.- как и в случае с КП "ПаркиСкверы"
Відповісти
вчера в луцктепло привозилл недопад смотрящого кропиву
Відповісти
Нарешті взялись вивести цю нечисть , а вона все брикається!
Скільки​ можна, а те що водії на Вас жаліються також Укроп винуватий?
Відповісти
Останні новини
«Прохання» піти по-хорошому від нового виконкому отримував два рази, - директор луцького депо
31 травень, 2017, 14:52