Журналіст: У нинішньому чемпіонаті на «Волинь» було боляче дивитися

Журналіст: У нинішньому чемпіонаті на «Волинь» було боляче дивитися
Журналіст Сергій Крайванович каже, що на гру луцької "Волині" в сезоні 2016/2017 було боляче дивитися.

"...то брали профнепридатних тренерів, які понабирали у команду профнепридатних легіонерів за грубі гроші. Потім цим легіонерам не платили зарплати, і вони ішли без компенсації для клубу, та ще й подавали позови на повернення заборгованих чималих зарплат, яких за фактом не заслуговували", - написав він у Facebook.

"Минулого сезону ми спостерігали знущання над командою, з якої знімали очки. На початку нинішнього нам подарували надію. Але, виявляється, купу грошей витратили, лише щоб продовжити знущання. У нинішньому чемпіонаті на "Волинь", за яку вболіваю з 5 років, а на носі уже 35, було боляче дивитися, потім не хотілося дивитися взагалі, але уболівальницьке серце все одно заставляло хоча б по телевізору дивитися на ту срамоту. Вилетіли у першу лігу, ну і ладно. Не вперше, життя триває".

"Але четвергова інформація про "Верес" у Луцьку і Кварцяного у "Вересі", вбила. Вона співпала з черговими хвилями гівняного запаху по усьому місту. І це закономірно, бо так до цього на волинських уболівальників ще не срали. Після ганебного приниження "Волині", яке стійко витерпіли фанати у ці роки, "Вересу" у Луцьку робити немає чого".

"Уявіть собі на секунду, що десь доведеться поліцію забирати з бурштинових ділянок у лісах і переводити у Луцьк. "Верес" у Луцьку, можливо, і матиме уболівальників, але серед ультрас "Волині" старого і нового зразків уже йде мова про спротив такому рішенню. Правда, останні дані свідчать, що у декого почав прокидатися здоровий глузд й концепція з переїздом "Вереса" до Луцька розвалюється. Маємо на це надію".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед тим як щось лепетати за волинський футбол, цей 35-річний Сірожка, що називає себе журналістом, мав би бодай українську мову трохи засвоїти ...! Бо серце, що його так "заставляло" ..., українською мало б "змушувати" ...! А вираз "ну і ладно" ..., за контекстом мав би звучати як "теж нічого страшного" ... Я не фанат футболу, а тим паче і не журналіст ... Але для мене навіть якось образливо та незрозуміло слухати як якась безграмотна, але дуже амбіційна нікчема хоче продемонструвати свою професійну обізнаність у футболі ...! А людина, що нездатна самостійно позбутись суржику, мала б попередньо відвідати курси української мови перед тим як на широкий загал щось "строчити" ...
Відповісти
Останні новини
Журналіст: У нинішньому чемпіонаті на «Волинь» було боляче дивитися
02 червень, 2017, 09:52