Нічна погоня і таран: сина колишнього силовика переслідували 8 екіпажів

Нічна погоня і таран: сина колишнього силовика переслідували 8 екіпажів
Вісім патрульних автомобілів переслідували в Луцьку машину, за кермом якої перебував син колишнього працівника силових органів.

Про це у Facebook написав активіст ГФ «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук.

Зі слів Ніколайчука, о 03:10 вночі сьогодні, 3 червня, розпочалася погоня за автомобілем білого кольору, водій якого порушив Правила дорожнього руху та втікав від правоохоронців.

«Зібрав на себе усього разом вісім патрульних автомобілів міста. Круги по Луцьку: Київський майдан, Відродження, Теремнівська, с. Липини, Молоді, Гордіюк, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Липини, там і затримано. Під час переслідування протаранив поліцейські Тойоту Пріус та позашляховика Ісузу», - йдеться в дописі.

За словами активіста, затримали всіх, хто перебував в автомобілі.

«Усі «відомі нічні герої». На перший погляд перебувають у стані наркотичного сп'яніння. Водій уже позбавлявся водійського посвідчення. Висновків у свої 28 не зробив, лише позорить ім'я свого батька, колишнього співробітника силового підрозділу», - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
САМІ НАЙКРАЩІ БАТЬКИ ЗА СВОІХ ДІТЕЙ ВІДПОВІДАТИ НЕ МОЖУТЬ. ТЕПЕР ДІТИ НЕ ТАКІ СЛУХНЯНІ,ЯКИМИ БУЛИ БАТЬКИ. КРАЩЕ ПОСПІВЧУВАЙТЕ БАТЬКАМ,А ІХНІЙ СИН НЕХАЙ САМ ВІДПОВІДАЕ зА СВОІ ВЧИНКИ,ПОКИ НЕ ЗРОЗУМІЕ,ЩО ВЧИНИВ НЕПРАВИЛЬНО. БАТЬКИ ТУТ НІ ПРИ ЧОМУ !!!!!!
Відповісти
Було би дивно якби це він один такий був. Усі оці синки чиновників вважають себе кращими за інших. Татусі відмазують своїх вилупків навідь якщо гинуть люди. Отак ми і живемо!!!
Відповісти
Останні новини
Нічна погоня і таран: сина колишнього силовика переслідували 8 екіпажів
03 червень, 2017, 09:12