Як Луцьк зустрічав патріарха Філарета. ФОТО. ВІДЕО

Як Луцьк зустрічав патріарха Філарета. ФОТО. ВІДЕО
До Луцька прибув Патріарх Київського і всієї Руси-України Філарет з нагоди храмового празника кафедрального собору Святої Трійці.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Із нагоди прибуття Першоієрарха Київського Патріархату відправили подячний молебень у храмі. На його завершення владика Філарет звернувся з коротким вітальним словом.

Висловивши задоволення тим, що Господь сподобляє Його щороку молитися разом із волинянами, Святійший зазначив: нині потрібно ще більше підносити голос до Бога, адже України переживає важкі часи російської агресії.

За словами Патріарха, з одного боку все залежить від Всевишнього, а з другого – від нас. «Бо якщо ми покаємося в гріхах, то Господь миттєво все змінить, а якщо не покаємося, то будемо страждать. До того часу, поки не виправимося. А виправляться є в чому», – підкреслив владика.

Завтра, 5 червня, в День Святого Духа, під проводом Предстоятеля Церкви відправлять Божественну Літургію у луцькому кафедральному соборі, яка розпочнеться о 9.00.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк чи миряни?
Відповісти
Як кого, а мене цей поліщук вже захарив, запахло виборами і зявляється просто скрізь, зявився в політиці нізвідки, а тепер кожен день десь відмічається, надіюсь після виборів пропаде, так як товстенюк раніше
Відповісти