У київському ресторані живцем згоріли дві людини. ВІДЕО

У київському ресторані живцем згоріли дві людини. ВІДЕО
У центрі Києва в одноповерховій будівлі ресторану «Аура» виникла пожежа, в результаті якої загинули дві людини.

Займання трапилось 23 листопада, о 2:50, повідомляє Комсомольская правда в Украине.

У ресторані, що розташований в Печерському районі міста на вулиці Володимирський узвіз, 2-Е, вогонь знищив близько 500 кв. м будівлі.

Гасити полум’я приїхали 17 відділень підрозділів МНС на спеціальній пожежній техніці. Однак, врятувати життя двом жінкам, які знаходились в будівлі, не вдалося.

Як повідомляють ЗМІ, на момент займання в ресторані були люди. Четверо охоронців-чоловіків встигли вибігти з будівлі. А жінки, які працювали в закладі прибиральницями, загинули.
Як кажуть очевидці, напередодні пожежі біля ресторану пролунав гучний вибух. Стверджують, що це вибухнули газові балони.

«Близько третьої ночі я слухав плеєр, відчуваю, земля здригнулася. Я злякався, почав дивитися по сторонах, а вся Арка дружби народів оповита димом. Хвилин через 5-7 на місце приїхали пожежні машини», - розповів продавець одного з найближчих кіосків.

За словами представників МНС, вибух міг бути набагато сильнішим. У підсобному приміщенні біля ресторану зберігалися близько 30 кисневих і газових балонів. Частину з них рятувальники виносили з пожежі буквально в руках.

«Якби вибухнули всі балони, Арка дружби народів, напевно б, звалилася разом з оглядовим майданчиком», - розповів один з пожежників, що працюють на місці.

Зараз замість приміщення одного з найдорожчих закладів в Києві під оглядовим майданчиком залишилося кілька бетонних стовпів, які підтримували стіни.

Нагадаємо, 21 листопада вночі у Києві горів житловий будинок: вогонь знищив 8 квартир.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: МНС, пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У київському ресторані живцем згоріли дві людини. ВІДЕО
23 листопад, 2012, 09:45