ПриватБанк полегшує життя лучанам: розрахунок за допомогою QR-коду*

ПриватБанк полегшує життя лучанам: розрахунок за допомогою QR-коду*
Лучани мають змогу робити безготівковий розрахунок за допомогою QR-коду у багатьох закладах міста. Наразі цією функцією можна користуватись на парковках, в ОСББ, автошколах та навіть медичних закладах. Також планують запровадити цю інновацію у Луцькому міському зоопарку.

Про це повідомив керівник напрямку платежів і переказів Північно-Західного РУ «ПриватБанку» Олександр Нерук під час прес-конференції, яка відбулась у середу, 7 червня.

«Ми вирішили зашифрувати всі дані про платіж у QR-коді. Це сучасні технології, які використовуються у всьому світі. Таким чином ми можемо робити платежі для наших мобільних додатків через такий код.

Ми зашифрували всі дані про отримувача коштів у QR-коді, і коли ви отримуєте платіжку, то зможете зчитати код і не заповнювати всі ці дані. Достатньо обрати суму і натиснути оплатити», - зазначив він.

Наразі у місті діє безготівковий розрахунок за допомогою QR коду в управлінні з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради (басейн), Волинському обласному спортивно-технічному клубі сприянні оборони України, в Державному архіві Волинської області, БФ розвитку «Аванград».

«Ми плануємо підключати нові сегменти, які можуть працювати з QR-кодами. Зараз у Луцьку вже працюють дві автошколи. Два ОСББ працює з нами, медичне територіальне об’єднання. Також ведемо перемовини з двома навчальними закладами. Також плануємо долучити Луцький зоопарк і газету «Волинь-нова», - додав він.



Для того, аби скористатись новою послугою, потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, відсканувати QR-код, що зображений на стикерах, та натиснути «оплатити».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк полегшує життя лучанам: розрахунок за допомогою QR-коду*
07 червень, 2017, 18:49