Волинянин через аукціон купив «не ту» землю

Волинянин через аукціон купив «не ту» землю
Волинянин Іван Шейчук через аукціон придбав землю у Нововолинську. Однак уже два роки не може розпочати там будівництво: ділянка просто «порізана» різноманітними комунікаціями.

Про це пише Буг.

У 2015-му році на аукціоні, який провела Нововолинська міська рада, Іван Шейчук придбав на вулиці Павлова земельну ділянку. Та чоловік донині не розпочав будівництво на ній. Про те, що газові й водопровідні труби та лінія електропередачі на ділянці проходять так, що розташувати будинок просто немає де, його ніхто не попередив.

Іван Шейчук розповідає, що всі необхідні документи зібрали буквально за два дні. Лише після купівлі землі виявили, що будуватися немає де.

«Скрізь проходять лінії комунікацій. Ділянка просто «порізана». Ми не ознайомилися з документами раніше – це наша помилка. Навіть не думали, що таке можуть продати. Нас запевнили : всі ділянки хороші. Лише сказали, що там раніше проходила теплотраса, але її винесли. Дід швидко оформив документи, а в аукціоні брав участь я», – зауважує Віталій – онук чоловіка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин через аукціон купив «не ту» землю
08 червень, 2017, 20:53