У Луцьку на місці газону хочуть поставити «пивнушку»

У Луцьку на місці газону хочуть  поставити «пивнушку»
В Луцьку підприємець хоче поставити літній майданчик на місці газону.

Про це йшлося 23 листопада під час засідання «земельної» комісії Луцької міської ради.

Як зазначив начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала, підприємець Ігор Скопюк хоче продовжити термін оренди земельної ділянки на вул. Конякіна, 23а строком на 5 років площею 0,0098 гектара для влаштування та обслуговування літнього майданчика.

За словами члена комісії Романа Романюка, він виїжджав за цією адресою і спілкувався з мешканцями. Вони проти майданчика.

Інший член комісії Андрій Козюра зазначив, що коли підприємець вже подав декларацію про початок будівельних робіт, то рішення комісії для нього вже не авторитетні. За його словами, підприємець максимум заплатить штраф і буде продовжувати.

Члени комісії вирішили не приймати ніякого рішення в питанні продовження оренди для будівництва майданчика. Перенесли прийняття рішення на сесію міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оцей хитрови...й Козюра ще права качає? Ну з такими його поглядами, якщо йому дати право... то Луцьк би вже давно був суцільним генделиком! Ганьба таким депутатам!!!
Відповісти
"Мешканці" вообще не при делах. Только мешают успешному развитию питейного дела. А члены комисий сколько будут жыровать. Если не авторитетные так наймите "авторитета". За такие доходы как у членов
он вам все "порешает" за неделю. "КАЖДОМУ ДВОРУ ПО ПИВНУХЕ И АПТЕКЕ"!!! Горсовет вообще что-то решает кроме проедания бюджета и строек "Буратин".
Відповісти
Продали мову.)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на місці газону хочуть поставити «пивнушку»
23 листопад, 2012, 16:05