Волиняни здобули 5 медалей на чемпіонаті з легкої атлетики

Волиняни здобули 5 медалей на чемпіонаті з легкої атлетики
П’ять медалей командного чемпіонату України з легкої атлетики здобули волинські спортсмени і посіли дев’яте місце.

Останнього дня змагань нагороду найвищого гатунку виборов Данило Даниленко у бігу на 400 метрів із бар’єрами, де третім фінішував Анатолій Синянський. Євген Гуцол не мав рівних на дистанції 800 метрів, а Ірина Климець стала другою в секторі для метання молота, - пише ВРДНТСУ.


Із кращим часом до фіналу змагань із бігу на 400 метрів із бар’єрами вийшов лучанин Данило Даниленко. Компанію йому склали ще двоє волинських спортсменів: Анатолій Синянський та Олексій Мацкевич. Із перших метрів дистанції Данило продемонстрував бажання перемогти й поїхати у французький Ліль на командний кубок Європи з легкої атлетики. Там змагатимуться лише переможці стартів у Луцьку.

Третім на цій дистанції став Анатолій Синянський. Мало хто розраховував на успіх у забігу на 800 метрів нашого земляка Євгена Гуцола. Він вперше у сезоні долав цю дистанцію. Здебільшого, Євген бігає вдвічі меншу. У Лілі він складе компанію Данилу Даниленку.

Уже з першої спроби лідером змагань із метання молота стала волинянка Ірина Климець. Володарка путівки на світовий чемпіонат із легкої атлетики у третій спробі покращила результат , а от в останній її випередила представниця Дніпропетровської області Альона Шамотіна. Вінничанка Олена Колісніченко на дистанції 400 метрів із бар’єрами виконала норматив для участі у чемпіонаті світу. В Луцьку вона здобула путівку в Лондон.

Переможцями командного чемпіонату України стали київські спортсмени. Волиняни, маючи в активі 5 медалей, фінішували дев’ятими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни здобули 5 медалей на чемпіонаті з легкої атлетики
09 червень, 2017, 11:05