У податковій заяву ЗМІ «УКРОПу» назвали неправдою

У податковій заяву ЗМІ «УКРОПу» назвали неправдою
У волинському управлінні Державної фіскальної служби пояснили, чому інформація повідомлена телеканалом «Аверс» та сайт Інформаційного агентства Волинські Новини є неправдою.

Теза про те, що «журналісти добилися конфіскації 5 тисяч літрів горілки» з одного зі складів в Луцьку, не відповідає дійсності, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Вказана партія підакцизної продукції відповідно до вимог чинного законодавства вилучена у рамках кримінального провадження під час огляду ліцензійного складу. Конфіскація щодо цього товару не застосовувалася, - пояснили податківці.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВИЛУЧЕННЯ ТА ПОДІЇ, ЯКІ ПЕРЕДУВАЛИ ЦІЙ ПРОЦЕДУРІ

«Відповідно до процедури на партію підакцизної продукції на час досудового розслідування накладено арешт. На даний час досудове слідство у вказаному кримінальному провадженні триває. Призначені всі необхідні судові експертизи, за результатами яких буде прийнято кінцеве процесуальне рішення та визначено долю речових доказів», - додають в ДФС.

Також зазначають, що висновок автора матеріалу про невідповідність автентичності марок акцизного збору, якими була маркована підакцизна продукція, - упереджений та необґрунтований. Згідно висновку судово-технічної експертизи документу від 23.05.2017 марки акцизного податку для алкогольних виробів, які є горілчаною продукцією вітчизняного виробництва, вилучені з ліцензійного складу 19.04.2017, – виготовлені на Державному підприємстві «Поліграфкомбінат Україна» Міністерства фінансів України, що здійснює їх випуск.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фініта ля комедія
Відповісти
Останні новини
У податковій заяву ЗМІ «УКРОПу» назвали неправдою
09 червень, 2017, 23:16