На трасі до «Ягодина» оновили розмітку

На трасі до «Ягодина» оновили розмітку
Нові дорожні знаки встановили на трасі Київ – Ковель – Ягодин. Крім того, оновили дорожню розмітку.

Такі заходи спрямовані на те, аби автотуристи, які прямують закордон, почувалися комфортно, – переконують у Службі автомобільних доріг Волинської області.

У структурі нагадують, що в ніч проти 11 червня набув чинності безвізовий режим перетину кордону з ЄС для громадян України. Як повідомили прикордонники, з початку дня з біометричними паспортами до Європи через контрольно-пропускний пункт «Ягодин» проїхали близько 600 українців. Волинські дорожники доклали чимало зусиль, щоб автотуристи почувалися комфортно.

У Службі автомобільних доріг у Волинській області розробили та погодили з Управлінням превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Волинській області тимчасову схему організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яка передбачає додаткове влаштування технічних засобів регулювання руху транспорту.

Відповідно до зазначеної схеми, працівники виготовили та встановили необхідні комплекти дорожніх знаків. Перед КПП «Ягодин» оновлено дорожню розмітку потяжністю 660 метрів. Крім того, закупили та встановили пластикове бар’єрне огородження.

Покриття на території митного переходу та на підходах до нього знаходиться в задовільному стані, ямковість ліквідували в повному обсязі, – переконують дорожники. На виконання заходів щодо забезпечення комфортних умов руху використано понад 340 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.