П'янки, лайки, хуліганство: повідомили, скільки луцькі патрульні склали «адмінок»

П'янки, лайки, хуліганство: повідомили, скільки луцькі патрульні склали «адмінок»
Протягом цього року інспектори Патрульної поліції Луцька оформили майже 800 адміністративних матеріалів щодо порушення громадської безпеки.
Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції у Facebook.

Левова частка з них – 275 - за ч. 1 ст. 178 КУпАП, а саме: розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль.

Ще 44 матеріали складено за ч. 2 ст. 178, тобто коли людина вдруге здійснила таке ж правопорушення протягом року, і 15 матеріалів – за ч. 3 цієї ж статті, тобто коли порушення вчинено втретє протягом року.

21 адмінматеріал складено за ст. 175-1 КУпАП, а саме: куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом, а також в інших місцях, визначених рішенням відповідної сільської, селищної, міської ради.

Значна кількість протоколів за дрібне хуліганство – 163. Стаття 173 КУпАП, або дрібне хуліганство - це нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян.

Ще 95 протоколів складено за ст. 183 КУпАП - завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб.

86 протоколів отримали громадяни за ст. 185 КУпАП - злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П'янки, лайки, хуліганство: повідомили, скільки луцькі патрульні склали «адмінок»
14 червень, 2017, 12:48