У Луцькраді пропонують підняти ціну на проїзд у тролейбусах

У Луцькраді пропонують підняти ціну на проїзд у тролейбусах
Заступник міського голови Костянтин Петрочук вважає, що ЛПЕ повинне підняти вартість проїзду в тролейбусах на гривню, щоб самостійно заробляти і не просити грошей в міської ради.

Про це йшлося під час зустрічі заступників міського голови Григорія Недопада та Костянтина Петрочука з працівниками підприємства електротранспорту 15 червня, – пише інтернет-видання Волинь 24.

За словами посадовців, наразі комунальне підприємство дотаційне, однак воно повинне самостійно заробляти. Зауважимо, що підприємство подавало до міської ради документи для підняття вартості проїзду, однак їх повернули назад нібито через завищені суми, передбачені на ремонт транспорту.

«В першу чергу треба вирішити питання з перевезенням пільговиків – на рівні підприємства зробити це неможливо. А в нас три з чотирьох пасажирів – пільговики», – зауважив директор підприємтсва Ігор Грицюк.

Працівники вимагали від чиновників якомога швидше перерахувати ЛПЕ гроші за пільгові перевезення і не чекати для цього сесії міської ради, яка відбудеться лише наприкінці місяця. Останні врешті пообіцяли розглянути це питання на засіданні виконавчого комітету за тиждень.

Ігор Грицюк також пообіцяв, що вже цього місяця буде змінено колективний договір, а зарплату – піднято. Також він запевнив, що частину працівників таки скоротять, зокрема це стосується бухгалтерів. Однак, з його слів, усі ці заходи повністю проблеми підприємства не вирішать, адже основне питання – перевезення пільговиків.

Члени колективу тролейбусного підприємства також наголошували на тому, що без нового транспорту розвитку депо не буде, мовляв для виходу з кризи в першу чергу потрібно купити нових «рогатих», а також забрати з деяких маршрутів маршрутки. Інакше підприємство втоне у борговій ямі і просто припинить своє існування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вартість проїзду становитиме 4 грн.! Ліквідувати всяких пенсіонерів.
Відповісти
ідіоти... як і папєрєднікі. народ назад на маршрутки пересяде. 25% - не та різниця, щоб чекати рогатого по півгодини.
Відповісти
Вже в маршрутках підняли! І ці ідіоти, як возили людей в смітнику, так і возять!
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді пропонують підняти ціну на проїзд у тролейбусах
15 червень, 2017, 10:54