Для прославлення Волині проведуть фестиваль «Княжий»

Для прославлення Волині проведуть фестиваль «Княжий»
У Володимирі-Волинському 14-го червня відбулася зустріч організаторів фестивалю “Княжий” із представниками міської влади Володимира-Волинського, а також із головою села Заріччя, де відбудеться дійство.

Зазначимо, що 19-20 серпня поблизу міста Володимира-Волинського планують провести фестиваль з історичною тематикою “Княжий”, - пише Буг.

Як заявили організатори, максимально прагнуть перенести атмосферу давніх часів та втілити її під час фестивалю. Щодо програми, то на офіційній сторінці у Facebook оприлюднили, що планують провести досить багато дійств та коротко оприлюднили базову програму.

Під час зустрічі із місцевою владою, Ігор Гузь ( організатором фестивалю виступає фонд “Прибужжя”) наголосив, що захід має на меті популяризувати місто Володимир-Волинський та його багатовікову історію. Територію для заходу обрали на межі міста Володимира-Волинського та села Заріччя.

“Ми плануємо прости фестиваль в два дні, ми заповнимо програмою. Далі, оргкомітет місцем проведення бачить парк в селі Заріччя, який виходить до річки Луги, а з міста Володимира-Волинського можна пройти через міст в Слов’янському парку. Нам ця територія підходить тим, що є місце для проведення історичної реконструкції, нам потрібна територія для сцени, для наметового містечка, плюс нам треба територія для багатьох локації – дитяче містечко, літературна сцена, гутірки. Тобто є досить багато ідей, які хочемо реалізувати. Тепер, ми робимо символічну вартість входу на фестиваль, 20-ть гривень на 2 дні це не є велика сума. Далі ми пропагуємо, що фестиваль буде безалкогольним і на території буде охорона, котра дивитиметься за порядком,” – розповів Ігор Гузь.

Організатори фестивалю заручилися допомогою місцевої влади. Перше, про що було домовлено – це те, що на час фестивалю у місті Володимирі-Волинському та Зарічанській сільській раді заборонять продаж алкоголю.

Щодо самого фестивалю, то організаційний комітет обіцяє з дня на день оприлюднити хедлайнерів фестивалю “Княжий”.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для прославлення Волині проведуть фестиваль «Княжий»
15 червень, 2017, 13:45