Луцького «шкуродера», який знущався з кошенят, посадили на 5 років

Луцького «шкуродера», який знущався з кошенят, посадили на 5 років
21-річного лучанина, який знущався над тваринами, засудили до 5 років 1 місяця позбавлення волі.

Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії, – повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Історія знущання з двох кошенят, викладена у вересні 2016 року 18-річною мешканкою Луцька для загального перегляду у соціальну мережу, викликала чималий резонанс не лише на Волині.

Як відомо волинянам, у грудні минулого року авторку відео, яка брала активну участь у знущанні над беззахисними істотами, було засуджено за жорстоке поводження з тваринами до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Нині ж суд постановив вирок 21-річному лучанину, котрий викидав кошенят з вікна, поміщав у морозильну камеру, духову шафу та пральну машину.

Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.

Як повідомив прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Неродик, Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 299 КК України) та приєднавши до призначеного покарання невідбуту частину покарання за вчинене раніше тяжке тілесне ушкодження, призначив йому остаточне покарання у виді 5 років та 1 місяця позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут мажори людей вбивають і нічого, хлопець оступився отримуй 5 років.
Відповісти
ПЕРШИЙ РАЗ В ЖИТТІ ВДЯЧНИЙ СУДДЯМ
Відповісти
По заслугам!
Відповісти
Дуже цікаво, тільки сьогодні бачила як розгулює спокійно по вулицях свого району. Цікаво двійник Юри, чи як?
Відповісти
Як звати засудженого?
Відповісти
Там він відчує ці знущання на собі вилупок готуй вазилін і розробляй очко.Ще іди до стоматолога щоб вирвав тобі передні зуби бо там вибють без наркозу будеш заглотувати по самі яйця.На сніданок сперма на обід будеш ср.аку лизати і яйця на вечерю заглотувати.Недороблнений краще б ти здох в тій пез..і і незявися на той світ.Щоб батьки відреклися від тебе дибіле.Може там з тебе всю дур вибют.Очко синє морда синя в тюрмі дибіл із волині
Відповісти
Шановні журналісти! Нагальне ж прохання до вас, з метою запобігання мусації зоофілії у суспфільстві, підходьте, будь аска,до фурмулювань своїх думок без орфографічних помилок. Ви вжили термін "шкуродер", взявши його в лапки, вказуючи на свідоме перебільшення, бо ж, здається, шкіри з твваринок він не здирав. Але ж визнайте факт, що даний епітет має зовсім інше зеначення: це люди, які, зловживаючи власним сановищем, обкрадає інших людей в матеріальному плані. Нколи слово "шкуродер" не ототожнювалось з оняттям жорстокості, садизму, фізичних знущань. Можливо, ви сплутали його зі співзвучним словом "живодер", але ж це доводить вашу некосмпетентність у питаннях філології. Ото ж раджу вам більш уважно ставитися до своєї праці і не допускати більше подібної халатності у таких скандальних речах.
Відповісти
Оступився ? Не думаю, не в цьому випадку.
Відповісти
Правильно.але перед тим запхати в машину та викинути у вікно.а.потім уже.в тюрму.
Відповісти
Згідний з Добродієм, тут олігархи, і всі хто при владі знущаються гад всією країною і нічого, а хлопець за кошеня 5 років. І всі такі раді що життя хлопця, можливо закінчене. На себе подивіться. Скільки ненависті один до одного.
Відповісти
За блохастиков 5 лет. Убей человека на улице среди белого дня и гуляй, если мазаный. Безумие.
Відповісти
Хлопця шкода бо молоде і дурне, але життя научить. Правильно, спочатку научиться на тваринах знущатися, а потім над дітьми і людьми, це так і було б. Хоча термін ув'язнення я вважаю завеликий!!! Світ і так жорстокий, а дай волю таким вчинкам і що тоді???
Відповісти
Останні новини
Луцького «шкуродера», який знущався з кошенят, посадили на 5 років
16 червень, 2017, 16:11