Ковель: діти, які мешкають біля ветсанзаводу, поїхали на відпочинок на море

Ковель: діти, які мешкають біля ветсанзаводу, поїхали на відпочинок на море
47 ковельських дітей впродовж двох тижнів відпочинуть в дитячому центрі “Зоряний”, що в місті Приморську Запорізької області.

Всі вони з родин, які мешкають в районі місцевого ветсанзаводу — зони екологічного лиха у Ковелі. Оздоровити дітей батьки попросили народного депутата України Степана Івахіва.

Формальності швидко владнали. А всі фінансові зобов'язання взяв на себе благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині”.

“Дякуємо Богу, що все так склалося. Коли до нас приїхав Степан Івахів, тоді ми все і обговорили. А буквально за пару тижнів все вирішилося, і ми вже їдемо. Діти дуже раді: більшість з них ніколи не бачила моря. Їм цікаво. Бо це група така вікова — від 6-ти років до 10-ти...”, - каже керівник групи Марія Смирнова.

“Нам вдалося оперативно пройти цей шлях, зібрати і оформити всі документи. Степан Петрович виділив власні кошти на перший заїзд. Ми переконані, що впродовж літа ми зможемо оздоровити більше 150 дітей . Сьогодні це тільки перший заїзд...”, - розповів директор благодійного фонду “Патріоти Волині” Денис П'ятигорець.

Настрій у дітей напередодні від'їзду - бадьорий. Подорож на море вони очікують з нетерпінням.

Ковельчанка Євгенія Кисляк прийшла на вокзал провести онука. Артем вже встиг знайти собі нових друзів.

“Ми відправляємо онука на оздоровлення. Хочемо, щоб він трошки оздоровився. Так як у нас санітарна зона там. Ми хочемо, щоб діти наші відпочили... Їду з веселим настроєм. Круті враження...”, - каже жінка.

До слова, для більшості дітей це ще й перше знайомство з південним сходом України.

“Мене дуже тішить, що дітки не просто відпочинуть. Що дітки зможуть побачити іншу Україну. Зможуть побачити, наскільки в нас велика і різноманітна країна. Вони будуть спілкуватися з дітьми з усіх куточків України. І вони зможуть зрозуміти, що вони є однією великою українською родиною. Нацією, яка відбулася...”, - мовив Денис П'ятигорець.

Як повідомили батьки, діти доїхали добре і уже облаштувались на місці відпочинку. Попереду в них — два тижні морських канікул та спілкування зі своїми однолітками з усієї України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковель: діти, які мешкають біля ветсанзаводу, поїхали на відпочинок на море
17 червень, 2017, 12:03