Колишній бойовик закликав терористів скласти зброю

Колишній  бойовик закликав терористів скласти зброю
Донеччанин, який воював на боці терористичної організації «ДНР», закликав бойовиків скласти зброю.

Про це повідомили у прес-службі УСБУ в Волинській області.

У серпні 2014 року донеччанин, піддавшись російській пропаганді, вступив до незаконних збройних формувань так званої «ДНР», де протягом кількох місяців проходив військову підготовку. Однак, після того як керівництво батальйону почало примушувати його до участі у своїх злочинних діях, зокрема до мародерства, він повністю розчарувався в ідеології «руського міра».

Наприкінці 2014 року зловмисник був затриманий співробітниками СБУ, від яких дізнався про програму «На тебе чекають вдома» та дуже жалкував, що не дізнався про неї раніше. У ході досудового слідства він повністю визнав свою вину, щиросердечно розкаявся, добровільно повідомив правоохоронцям про всі обставини своєї діяльності та сприяв слідству у дослідженні матеріалів кримінального провадження. А також закликав усіх бойовиків скласти зброю та скористатися Програмою Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

Волноваський районний суд Донецької області визнав 67-річного зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України, та засудив його до п’яти років позбавлення волі, призначивши йому іспитовий термін у 3 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Колишній бойовик закликав терористів скласти зброю
20 червень, 2017, 12:24