Відому волонтерку обурила російська попса в луцькій маршрутці

Відому волонтерку обурила російська попса в луцькій маршрутці
Волонтерку Тетяну Білінскі обурила музика в луцькій маршрутці №12.

Про це вона написала у себе на сторінці у Facebook.

«Моєму обуренню немає меж !!! Сьогодні, в салоні маршрутки N 12 на повний голос лунала російська попса. Вона, вочевидь, так тішила шофера, що той навіть не чув прохання повернути здачу», – пише вона.

«Я не піднімаю зараз юридичних аспектів, не цитую жодних правил та витягів з наказів і положень. У мене одне, чисто людське питання, на яке я хочу отримати відповідь від очільників міської влади, зокрема – керівників управління міським транспортом : «Скажіть, будь ласка, я втратила своє здоров'я для того, щоб на четвертому році російсько-української війни , наразі була змушена слухати цей вульгарний , примітивний несмак мовою агресора у своєму рідному місті ???!!!!» – йдеться в її дописі.

«Я не робила зауважень шоферу, просто мовчки вийшла. Є компетентні люди, щоб розібратись із цим. Мої вуха чули російську попсу, а перед очима стояли останні зведення з АТО ( точніше з фронту) та список бійців, що загинули за попередній місяць...» – додала Білінскі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їздіть на таксі або на власному авто. Ну закортіло водію послухати пісні, Ви ж не одна королева там їхали! Мені теж багато речей не подобається, але ми живемо в соціумі, та потрібно іноді зважати на смаки інших людей. Ну подобається йому така музика, він же не включає пропагандистські промови вождів!
Відповісти
Постановляю нагородити водія маршрутки №12

а якщо серйозно, хто це?
Відповісти
то збс нехай іграє така музика а не слухати рипіння колодок!!!
Відповісти
а до чого тут водій? Водій же ж не співав ці російські пісні, а слухав їх по радіо!!!! Правильно було би, що би ця "волонтерка" глянула з якої хвилі йде мовлення, і звернулася до адміністрації радіостанції, або у міністерство яке за це відповідає. Чи водій повинен їхати, слухати УКРАЇНСЬКЕ радіо, і в разі ввімкнення російської музики - відразу переключати станцію, чи вимикати звук? а як же квота верховної ради про 75 % радіомовлення українською мовою? При чому тут водій? Чому Волиньпост, коли публікує інформацію про ДТП крутих іномарок - номера замальовує, коли публікує пост якоїсь волонтерки - то і лице водія, і номера авто викладає? де послідовність? де логіка? де журналістський нейтралітет? І да, боягузливий, адмін, не вздумай опублікувати цей пост, бо від начальства по голові отримаєш.
Відповісти
а що у на музика рос.виконавців заборонена на держ. рівні
нехай слухає,проблема не в музиці,-а в головах
Відповісти
А якщо я зайду в маршрутку з своїм радівом і буду слухати якийсь death то буду говорити ображеним що ми живемо в соціумі і потрібно зважати на смаки інших а хто не може то най ходе пішки?
Відповісти
Люди! вам не соромно захищати таких водіїв? "Якоїсь волонтерки", кажете...Так, це справа смаку,виховання, інтересів, які пані Тетяна на розділяє,як то й мусять робити свідомі громадяни. І найлегше говорити про соціум,але пора збагнути б,що соціум-це МИ!!!
Відповісти
А як же свобода слова? Украiна вiльна чи вже нi? Так I до режиму Пiночета доберемось!
Відповісти
Краще би цi волонтери органiзували прибранная смiття у центральному парку Луцька! Вiд цього хоть якась користь! Як що вони разом зберуться, то парк вже буде чистий за два днi....
Відповісти
Ну включив водій радіо і що тепер??? Робити дошку "антипошани" з фото усіх, хто (можливо мимоволі) чує, слухає пісні російською мовою??? В нас великий відсоток виконавців співає російською, хоча живуть в Україні. Мені не завжди подобається українська весільна музика, яку вмикають водії міжміських автобусів (хоча укр мовою).
Відповісти
Читаю коментарі і немаю слів..... Водій ж не у власній автівці, а в громадському транспорті! Дослухайтесь до слів шановноі людини, п.Тетяни!!!!!
Відповісти
Останні новини
Відому волонтерку обурила російська попса в луцькій маршрутці
21 червень, 2017, 08:33