Паркування на Соборності у Луцьку стане платним?

Паркування на Соборності у Луцьку стане платним?
Останнім часом на проспекті Соборності в Луцьку стало паркуватися забагато автомобілів, тому мерія розглядає можливість на цьому заробити.

Про це йшлося 27 листопада під час оперативної наради в міського голови.

Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук розповів, що після того, як "Там Там" зробив платну стоянку, багато автомобілів стали паркуватися поруч на проспекті Соборності.

Через таку кількість автомобілів, у районі гіпермаркету тепер важко проїхати. Святослав Кравчук вважає, що треба і тут зробити паркування платним.

"Хочеш ставити - плати. Не хочеш платити біля "Там Таму", плати тут", - зазначив Кравчук.

За його словами, управління архітектури могло б розробити схеми паркування, після чого парковки стали б платними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно. Привикли усе на халяву ще й заважючи іншим. Не хочеш платити 4 гривні біля Там-Таму - плати 20 Кравчуку або користуйся громадським транспортом
Відповісти
Правильно гіпермаркет зробив! А то хочеш щось купити в "Там-Там"і і мусиш мучитись, крутись, шукати місце щоб припаркуватись, бо " базарники " поставали авто на цілий день. А 1,5 години - достатньо часу, для відвідування магазину, хочеш більше - плати!!! P.S. Краще Кравчук розібрався, на основі чого баригі ходять беруть гроші біля "Юванта", та на вул.Кравчука без паркомата ?
Відповісти
100% підтримую
Відповісти
підтримую! через цих базарників ніколи немає місця біля там-таму!немає понятт про цивілізацію - платіть і тоді усе буде чітко і прогнозовано!
Відповісти
і побачите які будуть затори!!!
Відповісти
На тамтамовской парковке вполне нормальные условия. Пусть и на базарной сделают такие же.
Відповісти
Якщо і зроблять, то ніхто й не паркуватиметься - потрібно ж гроши платити!
Відповісти
Пане Кравчук згідно чинного законодавства всі платні парковки мають бути обладнані паркоматами, а не просто якоюсь розміткою з "попрошайкою" в жилеті з написом "луцькпарксервіс". Постає питання чи готова мерія виділити на паркомати кошти? Я особисто підтримую вашу ідею але за умови обладнання даної парковки згідно чинних вимог(паркоматами як до прикладу в Мукачево чи Ужгороді). А лінії фарбою може кожен бовдур намалювати!
Відповісти
Майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менше одного автомата на 10 місць для паркування.
Паркувальні талони можна отримати лише «шляхом безготівкової форми розрахунків». Водії, які дають готівку паркувальнику фактично стають порушниками закону.
Відповісти
Останні новини
Паркування на Соборності у Луцьку стане платним?
27 листопад, 2012, 11:33