Атовці вимагають від Палиці реальних дій

Атовці вимагають від Палиці реальних дій
Атовці звернулися до голови обласної ради Ігоря Палиці (на фото) з проханням добитися виділення коштів на програму забезпечення військових житлом.

Про це йдеться в зверненні, яку передали Інформаційному агентству ВолиньPost.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року Луцька міська рада затвердила програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасникам бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні АТО, а також членів сімей загиблих на 2017-2019 роки.

Програма передбачала формат фінансування за принципом: 25% - міський бюджет, 25% - обласний бюджет і 50% - учасник програми.

Далі публікуємо звернення без змін і правок:


Ще на початку грудня 2016 року покійний міський голова Микола Ярославович Романюк звертався до Вас з проханням долучитись до співфінансування за вищевикладеною формулою, оскільки розподіл видатків бюджету Волинської області здійснюється саме за рішенням Волинської обласної ради.

Дане прохання, адресоване Вам Луцькою міською радою, з невідомих і незрозумілих нам причин було проігнороване і у допомозі фактично відмовлено, про що свідчить лист до Луцького міського голови від Волинської обласної ради, датований 26 грудня 2016 року. В рішенні "Про обласний бюджет на 2017 рік" кошти на дану програму відсутні. Таким чином фінансування повністю лягло на міський бюджет, з якого на поточний 2017 рік на виконання програми було виділено 8 млн. гривень.

В області і місті відома Ваша патріотична позиція, яку ви часто декларуєте під час роботи на посаді голови обласної ради та в ЗМІ. Тому звертаємось до Вас з проханням підкріпити свої слова конкретними діями і надати реальну допомогу учасникам АТО, які цього гостро потребують.

В свою чергу ми відкриті для спілкування та готові до діалогу у зручному для Вас форматі, щоб мати можливість більш детально донести нашу позицію.

Сподіваємось на розуміння та конструктив.

Володимир Чайкін, Спілка ветеранів АТО міста Луцька,
Андрій Д’яченко, Волинський осередок Цивільного корпусу «Азов»,
Андрій Соловйов, Всеукраїнське об'єднання прикордонників-учасників АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо вони панацея...
Відповісти
Похожий на чорта
Відповісти
Палиця чорт
Відповісти
Чому Всеукраїнське об'єднання прикордонників-учасників АТО у них же є свої державні квартирні програми.
Відповісти
Останні новини
Атовці вимагають від Палиці реальних дій
22 червень, 2017, 12:18