Помер Олексій Левченко

Помер Олексій Левченко
Пішов із життя відомий на Волині бізнесмен, директор ТзОВ «Світ ЛТД», організатор акції «Людина року Волинського краю» Олексій Левченко.

Про це інформує «Волинська правда», посилаючись на власне джерело.

Як стало відомо, незмінний керівник ТзОВ «Світ ЛТД», яке 20 років організовувало міжнародну виставку «Міст», а також шоу-мен Олексій Левченко помер від інфаркту міокарда 6 січня, перебуваючи у Республіці Польща.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сумую. Співчуття сімї. Коли будуть ховати, де проходитиме прощання? Повідомте, хто знатиме. Завчасно дякую.
Відповісти
Прощання в нижньому храмі в вівторок....
Відповісти
Невимовно жаль, що рано з життя ідуть такі люди, як Олексій. Це з тих, хто вніс свою лепту в культурне і ділове життя нашого краю. Впеше застрівся і познайомився з ним на фестивалі "Оберіг" (1990 рік). Організатор!!! Сумую. Співчуваю рідним. Царство йому Небесне!
Відповісти
З глибоким сумом дізналися про цю трагічну новину. Олексій Левченко належить до числа найсвітліших людей, з якими нам пощастило познайомитися і подружити у житті. Всі свої фізичні і душевні сили він до останнього подиху, до останньої миті вкладав у велику справу розвитку української культури, у зміцнення її зв’язку з культурою Європи і світу. І тепер часточка його душі буде жити в творчості кожного, хто мав щастя знати його і радість робити з ним спільну роботу. Ми ніколи не забудемо Олексія, поки живемо і поки триває наша дружба – бо і нею ми значною мірою завдячуємо йому, його яскравим творчим проектам і сміливим ідеям. Вічна йому пам’ять, Царство Небесне і щира вдячність від усіх, кого радували, надихали і кому додавали сил його талановиті задуми і натхненна праця.

Ольга Богомолець, Ірен Роздобудько, Ігор Жук, Олег Покальчук, Сергій Архипчук.
Відповісти
Дуже жаль((( Хай буде земля йому пухом.
Спiвчуваю родинi та близьким ((((((((
Відповісти
Останні новини
Помер Олексій Левченко
08 січень, 2012, 13:42