Депутат назвав «найбільш недолуге рішення» нової влади Луцька

Депутат назвав «найбільш недолуге рішення» нової влади Луцька
Депутат Луцької міської ради Тарас Шляхтич обурений проектом рішення про зняття коштів на зведення школи №27.

"На мою думку, найбільш недолуге (м'яко кажучи) рішення, яке тільки можливо було прийняти", - написав він у Facebook.

"З ФІНАНСУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ШКОЛИ №27 У 55-МУ МІКРОРАЙОНІ МІСТА ТИМЧАСОВЕ КЕРІВНИЦТВО ПРОПОНУЄ ЗНЯТИ ВСІ НЕОСВОЄНІ НА ДАНИЙ ЧАС КОШТИ У РОЗМІРІ 10 500 000 ГРИВЕНЬ!" - емоційно зауважив політик.

"Нагадаю передісторію: у січні сесія Луцької міської ради підтримала рішення про виділення суми у розмірі 20 000 000 гривень, спрямувавши їх на завершення добудови школи. Що ж змінилось зараз. Я ще раз наполегливо прошу тих посадових осіб, які пішли на це схаменутись і зупинитись! Закликаю лучан, яким не байдужа доля майбутнього навчального закладу, відвідати найближче засідання "бюджетної" комісії (орієнтовно призначена на понеділок 26.06.17 об 11:00, у разі змін повідомлю про уточнення в графіку) та пленарне засідання сесії Луцької міської ради, яке розпочнеться о 10:00 29.06.2017".

"На підтвердження додаю скріншот з додатку до проекту рішення ради про зміни до бюджету, що вносяться на розгляд сесії та фото результатів голосування за бюджет 2017, яким передбачалось виділення 20 000 000 грн. на добудову школи. І ще одне, це єдина школа, що будується в Луцьку за часів незалежності!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка влада,таке й рішення.
Відповісти
Будівництвом цієї школи займається УКБ Волинської ОДА, тобто гроші на школу мають іти з державного бюджету, а місто проявило свою великодушність і виділило ще 20 лямів, тепер 10 хочуть забрати, так в чому проблема???? Якщо держава, в лиці представника Гунчика, поклала "болт" на будівництво школи і не може добитись законних коштів, то це тупо звинувачувати місто і міську владу за те, що нерозподілені кошти хочуть повернути. Ще раз повторю, цих 20 мільйонів взагалі не повинен був ніхто виділяти з юридичної точки зору.
Відповісти
З юридичної точки зори діти не повинні ходити в школу. І Міська рада все робить правильно. Крапка.
Відповісти
Останні новини
Депутат назвав «найбільш недолуге рішення» нової влади Луцька
23 червень, 2017, 08:15