Віце-спікера Верховної Ради Оксану Сироїд госпіталізували

Віце-спікера Верховної Ради Оксану Сироїд госпіталізували
Віце-спікера парламенту Оксану Сироїд, яка п’яту добу голодує під будівлею Адміністрації Президента, госпіталізували 24 червня близько 10:30.

Про це повідомляє прес-служба партії Самопоміч.

"Вранці Оксані Сироїд стало погано. У неї низький рівень цукру у крові – 2,8 ммоль/літр – гіпоглікемія, брадикардія, гіпотонія, а також оперізуючі болі в животі з підозрою на панкреатит", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд оголосила голодування слідом за лідером парламентської фракції Самопоміч Олегом Березюком.

Нагадаємо, 19 червня народний депутат Олег Березюк оголосив голодування на знак підтримки жителів Львова під час кризи з вивезенням сміття з міста.

Колапс системи утилізації сміття у Львові стався після пожежі на звалищі в селі Великі Грибовичі Жовківського району Львівської області. 30 травня 2016 року приблизно о 15:30 на звалищі сталося обвалення сміття. Під завалами загинули троє пожежників і один комунальник.

Пізніше влада Львова була змушена вивозити сміття на полігони в інших областях України, що викликало опір як з боку місцевої влади, так і на державному рівні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось дуже швидко. Чарлз Хайдер голодував набагато довше.
Відповісти
Останні новини
Віце-спікера Верховної Ради Оксану Сироїд госпіталізували
24 червень, 2017, 12:45