У Ковелі колишні школярі відгуляли випускний

У Ковелі колишні школярі відгуляли випускний
Традиційна урочиста лінійка на площі Героїв Майдану у Ковелі зібрала 335 вчорашніх одинадцятикласників, педагогів, батьків, пересічних ковельчан, які прийшли на міське свято випускників.

Дівчата вражали вишуканими сукнями і своєю вродою, хлопці – елегантністю та прекрасними манерами. Центральна частина міста враз розквітла юністю, – повідомляють у Ковельській міській раді.

На початку урочистостей випускники поклали квіти до Вічного вогню, стели пам’яті на честь наших земляків – загиблих учасників АТО, пам’ятників Тарасу Шевченку та Лесі Українці.

Міський голова Олег Кіндер у своєму виступі подякував вчителям за професіоналізм, відданість своїй справі, за прекрасну зміну, яку вони виховують, батькам – за підтримку й допомогу у розвитку навчальних закладів міста, за те, що приділяли увагу не тільки навчанню і вихованню своїх дітей, а й створювали комфорт і затишок у навчальних приміщеннях.

Від імені усіх педагогів міста випускників привітала Тетяна Ярош. Вона звернулася до юнаків і дівчат, для яких школа стала другою домівкою, а вчителі не раз заміняли батьків у хвилини успіхів і невдач, були порадниками і друзями.

Юних ковельчан також привітали Почесний громадянин міста, громадський діяч Анатолій Семенюк та благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП протоієрей Анатолій Александрук.

Одинадцятикласники дякували своїм наставникам за проведені за шкільною партою роки. З щирими усмішками та неприхованими сльозами на очах вони прощалися зі своїми вчителями, однокласниками.

Після традиційної святкової лінійки колишні школярі урочистою ходою пройшли центральною вулицею міста. Свято продовжилось випускним балом. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі колишні школярі відгуляли випускний
25 червень, 2017, 00:18