Активіст: Мені незрозуміла позиція керівників Луцька та Волині щодо смороду

Активіст: Мені незрозуміла позиція керівників Луцька та Волині щодо смороду
Лучанин Дмитро Климук незадоволений роботою влади Луцька та Волині в частині вирішення проблеми смороду в місті та навколишніх селах.

Він написав у Facebook, що публікація про виявленні порушення на заводі "Біопек", яка з'явилася на одному з сайті, який входить до медіа-пулу волинського "УКРОПу", свідчить про незрозумілу позицію керівників міста та області.

Чоловік вважає, що однією з причин появи смороду є діяльність цього підприємства і вважає, що влада мала б активніше працювати над залагодженням цього питання.

"Вважаю, що "Волинські новини" не поширюють достовірну інформацію, так як власником видання є політична сила, а отже вони працюють в першу чергу на її піар, а вже потім для громади. Як доказ у вкладенні надаю лист Держпродспоживслужби, який наданий у відповідь звернення ініціативної групи по боротьбі зі смородом ще від 31.05.2017. Ця ж інформація ще раніше відповіді була виставлена на сайті даного органу. Я про це писав раніше, але стаття вийшла лиш зараз і піарить нардепа-укропівця".



Ця відповідь, на думку Климука, є неповною.

"...нас найбільше цікавить санітарно захисна зона Біопеку, так як це хім.виробництво, а у відповіді лише про цукровий. Тому ми дали 09.06.2017 повторне звернення в дану службу перевірити саме СЗЗ Біопеку, поки чекаємо відповідь".

"Після 21 травня, ніби то дати призупинення заводу, кілька разів був особисто в ночі біля заводу, відео роботи котельні 24 травня докладаю нижче!! таке ж відео, навіть ще ліпше в той же день зняв депутат вересневого в міськраді Борис Смаль", - додав він та опублікував відео




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже все говорено 100 разів.Якщо тобі незрозуміло,то вчися,читай більше,закінчи якісь курси.
Відповісти
з наційональним колоритом!
Відповісти
Останні новини
Активіст: Мені незрозуміла позиція керівників Луцька та Волині щодо смороду
26 червень, 2017, 15:46