На Волині три табори «не застрахувалися» від епідемії

На Волині три табори «не застрахувалися» від епідемії
Санепідемологічна інспекція виявила на Волині кілька дитячих оздоровчих закладів, в яких не забезпечили належного захисту від поширення епідемічних захворювань.

Про це заявила керівник ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Янко на оперативній нараді в ОДА 26 червня, – пише Конкурент.

Вона наголосила, що умови перебування дітей в цю пору знаходяться під посиленою увагою лікарів. Загалом було проінспектовано 183 оздоровчі заклади.

Наталія Янко назвала три дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Волині, в яких не забезпечили комплекс заходів для профілактики епідемічних захворювань.

Це, зокрема, оздоровчі заклади «Веселка» від профспілкової організації працівників агропромислового комплексу (село Терешківці Горохівського району), «Парасолька» приватного підприємця Віктора Третьякова (село Дольськ Турійського району) та «Оберіг» відділу освіти Ковельської райдержадміністрації (село Уховецьк Ковельського району).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна пані Янко може вам хтось з цих директорів чи підприємців забувся проплату зробити(покращіти ваш настрій-фінінсово)????Звикли фінансову допомогу обл.лабораторії отримувати хапугі!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині три табори «не застрахувалися» від епідемії
26 червень, 2017, 19:49