«Я розумію, що зупинятися не можна», - журналістка, яка судиться з фондом Ігоря Палиці

«Я розумію, що зупинятися не можна», - журналістка, яка судиться з фондом Ігоря Палиці
Журналістка Ірина Мусій (на фото), відома під псевдонімом Аріна Крапка, яка позивалася до Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці Тільки Разом», планує подавати апеляційну скаргу на рішення Волинського адмінсуду.

Про це вона розповіла у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Крапки, вона планує надалі боротися за справедливість та таки витребувати від фонду Палиці документи стосовно фінансових надходжень та видатків.

Журналістка зауважила, що дочекається повного тексту постанови, аби достеменно знати, що стало причиною такого рішення суду. За словами Мусій, вона і далі добиватиметься того, аби отримати інформацію від Фонду, яку планує використати у публікації.

«Враховуючи відмову, тиск зі сторони людей Палиці на мене, те, що поширювала «Варта порядку» про мене. Я розумію, що зупинятися не можна. Є бажання нарешті написати публікацію», - каже Крапка.

Журналістка вважає важливим моментом і пошук справедливості. Справа має й суспільний інтерес, переконує вона. Адже навіть всеукраїнські видання пишуть про мігруючий фонд Палиці на Волині, про те, що ОПОРА та рух «Чесно» повідомляють, що через фонд певним чином відбувається підкуп виборців.

«Звичайно, у мене немає доказів, я про це говорила в суді. Якби я мала докази, можливо це була б зовсім інша справа і не я з нею зверталася б. Моїм обов’язком як журналістки було б про це написати. Але я розумію, що є багато фактів і розмов, значить це має суспільний інтерес і треба з’ясувати , так це чи ні», - додала позивачка. Тому Крапка має намір з’ясувати, куди витрачають кошти, адже мова йде не лише про вибори, а й наприклад про те, скільки коштів виділяють на громадське формування «Варта порядку». Мовляв, у самому ГФ інформації не надали.

«Можливо, справді, йде залучення бюджетних фондів, переведення через фонд. Ми ж не можемо знати, чи голова облради не використовує службове становище, чи не використовував він своє становище, коли очолював Одеську ОДА, чи не використовував службове становище, коли був нардепом від Луцька… Я розумію, що в інтернеті є багато публікацій, які свідчать про протилежне, тому я хочу з’ясувати правду», - повідомила Аріна Крапка.

Журналістка каже, що не має жодного упередженого ставлення, просто хоче отримати інформацію та чесно виконувати свої професійні обов’язки.

Нагадаємо, фонд належним чином не надав інформації на запит журналістки щодо звітів про надходження та витрати коштів фонду з 2014 року. В організації послалися на те, що не є розпорядниками цієї інформації.
На перше засідання , яке відбулося понад місяць тому, відповідачі не з’явилися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тримайся, через короткий час, їх усіх забудуть не вони перші....
Відповісти
це не журналістка програла це ми усі програли
Відповісти
Останні новини
«Я розумію, що зупинятися не можна», - журналістка, яка судиться з фондом Ігоря Палиці
27 червень, 2017, 14:30