Вбиту на Тернопільщині випускницю напередодні зґвалтували: подробиці трагедії

Вбиту на Тернопільщині випускницю напередодні зґвалтували: подробиці трагедії
Випускницю, тіло якої після святкування Дня молоді у Тернопільській області, напередодні зґвалтували.

Про це інформує сайт 20 хвилин.

Поруч із тілом дівчини були її речі і ймовірне знаряддя вбивства – ніж. Як розповідають односельці, о 6 ранку там нікого і нічого не було. Вже о 6.40 тіло сімнадцятирічної дівчини на узбіччі дороги виявив житель смт. Вишнівець Збаразького району.

У селі підозрювали, що дитину перед смертю ще й зґвалтували. Принаймні на дорозі вона лежала без одягу, кажуть односельці, а речі були поруч з тілом. Інформацію про згвалтуванняпідтвердив судмедексперт.

"Дівчина разом з друзями того дня пішла на святкування Дня молоді", - розповів начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону приблизно о 1.30-1.40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому. Матір’ю Ірина називала свою тітку, дружину материного брата. Жінка була офіційним опікуном школярки вже довгі роки. Бабуся зараз перебуває в Італії, де заробляла кошти онучці на випускний та на навчання - дівчина планувала вступати до Національної академії державної прикордонної служби України і вже подала документи до вузу.

"При огляді тіла дівчини експерти виявили одне ножове поранення в ділянці серця. Проте, що стало причиною загибелі і коли саме трапилося нещастя, встановить судово-медична експертиза. Правоохоронці опитали друзів загиблої, а також свідків даної події та людей, з якими вона поверталася зі свята. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України", - каже Сергій Крета.

Йдеться про умисне вбивство.

"На жаль, нікого з підозрюваних ще не затримали, хоча у поліції є напрацювання у цій справі. Ми звертаємось до всіх водіїв, які 26 червня в період з першої до п'ятої годину ранку проїжджали дорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече через смт. Вишнівець в напрямку Рівного. Якщо в даний час ви їхали неподалік місця злочину, а в автомобілях є відеореєстратор, принесіть відео та допоможіть встановити особу чи осіб, причетних до вбивства сімнадцятилітньої дівчини", - каже Сергій Крета.

Коли ховатимуть випускницю поки що невідомо. Односельці кажуть, що чекають на маму та бабусю дівчинки, які вже виїхали з-за кордону

Нагадаємо, тіло випускниці зі слідами насильницької смерті знайшли 26 червня зранку у Вишнівці Збаразького району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вбиту на Тернопільщині випускницю напередодні зґвалтували: подробиці трагедії
28 червень, 2017, 05:50