Під час ремонту даху в луцькому будинку обвалилася стеля. ФОТО

Під час ремонту даху в луцькому будинку обвалилася стеля. ФОТО
У коридорі старого будинку на вулиці Ковельській,26 у Луцьку обвалився немалий шматок стелі.

Як розповіла 28 листопада мешканка однієї з квартир Олена Мигляс, близько тижня тому комунальники розпочали ремонтувати дах.

А вже через кілька днів, 26 листопада, добрячий шматок стелі впав просто на підлогу у спільному коридорі. У даху утворилася дірка.

Мешканці роками просили, аби будівлю, якій вже понад 100 років, підрихтували. І от нарешті комунальники взялись перекривати дах. Людям безкоштовно дали дошки, на решту матеріалів мешканці мусили скинутися.

«І от вони почали ремонтувати, воно не витримало, просіло і впало. Неозброєним оком видно, що воно прогнило. Будинок дуже старий. Закріплений за третім жеком. Але вони ніколи тут толком не робили ремонт», – каже Олена Мигляс.

«Коли побачили цю дірку, через яку небо видно, звертались всюди, куди тільки могли. І в жек, і на лінію оперативного реагування міської ради, і в департамент житлово-комунального господарства. Нам ніхто нічого не хоче допомагати. Кажуть, що нема грошей», – переймається жінка.

Тепер мешканці не знають, як бути далі, адже нині дах продовжують ремонтувати.

«В кімнатах з’явилися дуже великі тріщини. І майстри, які тут працюють, кажуть: довго цей дах не витримає. Рано чи пізно ця стеля, де тріщини пішли, провалиться далі. Сьогодні обвалилась стеля в коридорі, завтра може обвалитися стеля в будь-якій квартирі. Я вже боюсь дітей вкладати спати. Не дай Бог, повториться ситуація, яка була на Рівненській», – бідкається вона.

Окрім Олени Мигляс та її сім’ї, тут мешкають ще двоє пенсіонерів. Кажуть: як би вони не економили, а на ремонт стелі грошей не назбирають. До всього, у цьому помешканні відсутнє опалення та гаряча вода, немає каналізації, ванни і туалету.

А от у ЖКП № 3 розповіли, що мешканці будинку №26 на Ковельській до них безпосередньо не звертались і заявки про ремонт стелі не лишали. Про цю аварію у жеку знають із теленовин.

«Ми чекаємо, коли наші працівники завершать ремонт покрівлі, а тоді відремонтуємо і це», – запевнила працівниця жеку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а что еще они узнаЮт из теленовостей?
Відповісти
Останні новини
Під час ремонту даху в луцькому будинку обвалилася стеля. ФОТО
28 листопад, 2012, 14:14