ЗНО на Волині: 7 вундеркіндів набрали максимум балів

ЗНО на Волині: 7 вундеркіндів набрали максимум балів
На Волині підбили підсумки основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року семеро юних волинян з окремих предметів здобули по 200 балів.

Про результати цьогорічного тестування розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, - передає ВРД НСТУ.

Підбиваючи підсумки ЗНО на Волині, Середяк повідомила, що на тестуванні з української мови та літератури зафіксована висока явка волинських школярів – понад 97%. 200 балів з окремих предметів набрали семеро учнів.

До слова, найвищі результати продемонстрували не лише навчальні заклади Луцька.

«Приємно, що не всі – лучани. Широка географія. З англійської мови одна особа (Волинський ліцей-інтернат), з математики один (НВК з Шацька), з біології двоє (гімназія Сухомлинського Луцька та НВК ліцей-школа №11 з Ковеля). З географії – Нововолинська спеціалізована школа №1, з хімії дві особи (Володимир-Волинська спеціалізована школа інтернат та Любешів)», – каже Лариса Середяк.

Середяк сказала, що додаткова сесія ЗНО відбуватиметься 3-12 липня. Вже зареєструвалося 40 осіб. В області працюватиме один пункт проведення тестування у луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука. Усю необхідну інформацію можна знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

«Участь у додатковій сесіїможуть брати ті, хто відразу реєструвався на додаткову сесію. У нас є дві категорії: діти, які навчалися за кордоном за програмою «Флекс», і ті, які перебувають в системі пенітенціарних служби (колонії, тюрми). Такі у Волинській області також є», - зазначила Середяк.

За порушення правил забороняється продовження тестування. Цього року в області таких випадків було зафіксовано 6. Щоб успішно скласти ЗНО школярі повинні ретельно готуватися вже з початку навчального року. Сподіватися на те, що вдасться списати, фахівці не радять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗНО, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЗНО на Волині: 7 вундеркіндів набрали максимум балів
30 червень, 2017, 15:32