Володимир Бондар розповів, що зробив для округу

Володимир Бондар розповів, що зробив для округу
Відновлена лікарня, перекриття даху школи та інше, - депутат Волинської облради Володимир Бондар розповів, що зробив для округу.

"Заболоття – колишній райцентр. І цим уже наче запрограмовано його долю. Але, тим не менше, нам вдалося повністю відновити так звану другу районну лікарню, яку раніше хотіли закрити. Наразі це досить сучасна медична установа", - мовив він у інтерв'ю Волинській правді.

"І ще один момент: великого значення надаємо будівництву доріг. Так, це болюче питання, його проблематично вирішувати. Але нам вдається вкладати кошти в цю позицію. Завершили будівництво, розпочате ще нині покійним Борисом Клімчуком, спортивного комплексу в Заболоттівській школі-інтернаті для дітей з вадами розвитку. Там хороший педагогічний колектив, прекрасна школа".

"Активну участь у будівництві комплексу взяли і Служба безпеки України, і влада. Відкриття цього спортивного залу відбулося за участі голови Волинської ОДА Володимира Гунчика".

"Це тільки одне селище. А таких, де наяву – позитивні результати спільної праці голів облдержадміністрації, райдержадміністрації, районної ради, дуже багато в області. Такі питання важливі для розвитку регіонів".

"Принагідно нагадаю, що в самому Ратнівському районі вдалося відкрити новий, один із найкращих, дитсадок (у селі Видраниця), хочемо відкрити садочок у Жиричах. Перекрили дахи в багатьох школах. У тому числі – в селі Гута, що в "моєму" окрузі".

"І це, зверніть увагу, стосується питання діяльності тільки протягом двох років для невеличкого регіону. Це те, що дає сьогодні волинська влада людям. А помножте на 64 округи – і зрозумійте, які колосальні результати".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Володимир Бондар розповів, що зробив для округу
30 червень, 2017, 23:33