Депутат-регіонал обматюкав журналіста. ВІДЕО

Депутат-регіонал обматюкав журналіста. ВІДЕО
У приміщенні кримського парламенту між депутатом ВР АРК Олександром Мельником та старшим редактором Творчого об´єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Шевкетом Ганієвим стався конфлікт, в результаті якого депутат висловився з образами на адресу журналіста.

Під час засідання сесії кримського парламенту журналіст записував стенд-ап на сходовому майданчику перед входом на поверх, де розташований зал засідань, пишуть Коментарі.

Сюди вийшов Мельник і став голосно розмовляти по телефону. Журналіст попросив почекати, але у відповідь депутат почав ображати представника ЗМІ.

Як розповів Шевкет Ганієв, у нього склалося враження, що Мельник навмисно зірвав йому другий дубль запису.

«Я досить коректно з ним розмовляв, однак з його боку не було розуміння. Він спочатку образив мене, а потім на адресу всіх журналістів став висловлюватися. Назвав нас мудаками і чувирлами. У нас є відео, на якому все це відображено, воно знаходиться в редакції», - розповів Ганієв.

За його словами, після інциденту Мельник зателефонував керівництву ДТРК «Крим», заявив, що скандал спровокував журналіст і зажадав, щоб інформація про події не вийшла в ефір.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до тих пір, коли ця вся "еліта" не почне по закону на рівні з усіма громадянами відповідати за свої вчинки, ви завжди будете принижені, а вони лишаться не покараними. хіба що суд народний їх покарає, як у єгипті чи лівії сталось.
Відповісти
Судячи по-їх інтелектуальному та моральному "розвитку"-вони вже покарані!!!
Відповісти
ось кого ти вибрав ... великий народе!!! за 500 гр.,а тепер "воно" буде так розмовляти.з ким захоче!!!
Відповісти
Останні новини
Депутат-регіонал обматюкав журналіста. ВІДЕО
29 листопад, 2012, 08:06