Олег Скрипка, «Антитіла», НАОНІ: ковельчани відсвяткували День міста

Олег Скрипка, «Антитіла», НАОНІ: ковельчани відсвяткували День міста
Цьогоріч Ковель відсвяткував 499-річницю. Гуляння, які відбулись за підтримки благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», на центральній площі зібрало безліч ковельчан та гостей міста.

Усі розважались та веселись. Уже традиційно в парку імені Лесі Українки було багато атракційних, кулінарних забав для малечі та дорослих, - пише Район.Ковель. Тож ніхто не сумував.

Святкування Дня міста на центральній сцені розпочалось із вітання міського голови Ковеля Олега Кіндера.

«Ковель завжди буде містом особливої величі і краси, з багатим минулим і достойним майбутнім. Приємно спостерігати як на наших очах Ковель розквітає. У ньому з’являються нові об’єкти і споруди.

Вітаючи із Днем Ковеля, бажаю всім миру, здоров’я, любові, злагоди, добробуту і щасливих років життя! Цінуймо кожну хвилину, бо вона проходить в рідному, найкращому для нас місті», – сказав у привітальній промові Олег Кіндер.

Народний депутат Степан Івахів, вітаючи ковельчан зі святом, нагадав про спільні проекти, які його команді та міській владі вдалось реалізувати за останні 5 років.

«За цей час в Ковелі відкрито 12 нових груп в дитячих садочках, більше 400 сімей змогли врешті влаштувати туди своїх дітей, ми відкрили 15 малих дитячих майданчиків та велике «Казкове містечко», ми з нуля побудували 4 сучасні стадіони біля ковельських шкіл, відкрили нові спортивні секції, придбали нове медичне обладнання та реанімобіль для Ковельської лікарні, встановили пам’ятник «Борцям за волю України» , тиждень тому відкрили другу чергу оновленої набережної», - зазначив нардеп.

«Для мене Ковель - це справжнє європейське місто. Воно дуже затишне, спокійне, охайне. І живуть тут добрі, щирі та працьовиті люди. Люди, які дійсно вболівають за своє місто, та хочуть, щоб воно ставало кращим і кращим. І я пишаюся тим, що я разом із ковельчанами, разом із владою міста Ковеля також долучився до тих позитивних змін, які відбуваються в місті в останні роки», - додав Степан Івахів.

Також директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець подарував місту сертифікат на 2 мільйони гривень на будівництво сучасного стадіону на базі ФОК «Спорт для всіх» в районі Сільмаш.

Чудовий настрій та ритм задала концертна програма «Ковель – рідне місто моє!», під час якої виступили місцеві музичні колективи. Народні пісні у їхньому виконанні додавали святковості та урочистості дійству.

Остаточно запалили та змусили танцювати натовп учасники українського поп-рок гурту «Антитіла», котрі під час свого виступу неодноразово вітали ковельчан та гостей із Днем міста, записували відео та робили селфі на фоні юрби, що заполонила центральну площу. А головний фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя зі сцени спонукав людей підспівувати головні хіти музичного гурту.

Вечір завершився виступом Олега Скрипки у супроводі Національного оркестру народних інструментів (НАОНІ), що продемонстрували власну інтерпретацію хітів музиканта, а також відомих українських народних пісень. Окрім цього, музикант виконав відомі французькомовні романси.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Олег Скрипка, «Антитіла», НАОНІ: ковельчани відсвяткували День міста
03 липень, 2017, 11:29