Як у Луцьку розважають дітей переселенців. ФОТО

Як у Луцьку розважають дітей переселенців. ФОТО
У Луцьку відбувся майстер-клас для дітей вимушених переселенців. Управління соціальних служб для сімей, дітей та молоді Луцької міської ради спільно із студією дизайну та творчості «Метелик» вчили дітей розмальовувати коробочки та майструвати пап’є-маше.

Майстер-клас відбувся у понеділок, 3 липня.

На творчі посиденьки завітали діти різного віку. Більшість із них - малеча.

Із натхненням вони розмальовували коробочки та оздоблювали їх різними прикрасами. Дехто вибрав роботу складнішу - робити пап’є-маше.









Головний спеціаліст відділу соціальної роботи Тетяна Морозова розповідає, що управління соціальних служб такі майстер-класи проводить щотижнево. Окрім дітей вимушених переселенців, до них приходять діти учасників АТО, діти з особливими потребами та із неблагополучних сімей. Допомагає їм у творчій роботі студія дизайну «Метелик».







Тетяна Морозова додає, що діти такі зустрічі полюбляють. Адже робота із фарбами не лише заспокоює та надихає, але й розвиває моторику рук. Особливо це корисно для діток з особливими потребами.

Управління соціальних служб постійно запрошують на майстер-класи різні категорії дітей. Усі свої вироби діти можуть забрати додому.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.