Хотів «по-доброму»: у Луцьку п’яний водій намагався відкупитись від патрульних

Хотів «по-доброму»: у Луцьку п’яний водій намагався відкупитись від патрульних
У ніч на 4 липня, близько 2 години, екіпаж полісменів виявив водія BMW на вулиці Рівненській, який порушив ПДР – перетнув подвійну суцільну смугу.

Транспортний засіб зупинили, у чоловіка за кермом виявили ознаки алкосп’яніння, однак проходити перевірку той відмовився, - інформує прес-служба Патрульної поліції Луцька.

Полісмени розповідають, що мав сильні ознаки сп’яніння, попри це, комусь дзвонив, пробував «вирішити питання по-доброму» з правоохоронцями, хотів домовитись про уникнення відповідальності.

Далі його доставили в наркодиспансер, біля будівлі якого водій запропонував неправомірну вигоду інспекторам. Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії. Проходити перевірку він і тут відмовився.

Потому повернулись до місця зупинки, де почали оформляти адмінматеріали за керування в стані сп’яніння і порушення ПДР. Тут чоловік знову почав давати гроші інспекторам і навіть різко поклав купюри в кишеню одному з них. Патрульний викинув гроші, а на місце події викликали працівників управління внутрішньої безпеки та слідчого, аби зафіксувати факт спроби дачі неправомірної вигоди.

Тож тепер 31-річному водієві загрожуватиме ще й кримінал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ніхто не кричить що машина на номерах укр???? Їм можна так. Представляю скільки коментів було б якщо авто було на литовскій реєстрації чи польскій. Смороду було б багатеннр
Відповісти
Чувак, це проста заставка, яка встановлена редактором Волиньпост для цієї статті, інет відкрий, побачеш!!!
Відповісти
Останні новини
Хотів «по-доброму»: у Луцьку п’яний водій намагався відкупитись від патрульних
04 липень, 2017, 09:33