У Ковелі через конфлікт сусідів-бізнесменів пікетували мерію. ФОТО

У Ковелі через конфлікт сусідів-бізнесменів пікетували мерію. ФОТО
У Ковелі не порозумілися два сусіди-бізнесмени – один звів будинок впритул до ділянки іншого та ще й таємно вночі розібрав чужий будівельний майданчик.

Один із підприємців через конфлікт зі своїм сусідом влаштував у Ковелі акцію протесту, повідомив у новинах 28 листопада телеканал «Аверс».

«Сусід побудувався з порушеннями. Це підтверджено всіма органами контролю. Вночі після виборів, прочекавши буквально два дні, зруйнував літній майданчик, збудований нами у 2001 році. Коли я прийшов о восьмій годині ранку на роботу, побачив зруйновану площадку, немає бруківки, немає нічого», – розповідає обурений Володимир Пархонюк.

«Тут був маленький льох. Це називається «реконструкція льоха з розширенням до адміністративного приміщення». І це все зроблено на земельній ділянці, яка була видана йому під житлову забудову… Міська рада своїм рішенням узаконила зміну цільового призначення ділянки на комерційне», – додає він.

Окрім того, тепер Володимир Пархонюк не може дійти до своїх комунікацій, бо сусід Сергій Нагорник встановив ковану хвіртку, яка закривається на ключ.

Володимир Пархонюк заявляє, що місцеві чиновники сусіду у всьому сприяють, а на будь-які порушення просто закривають очі. Саме тому й організував акцію протесту, зібравши під стінами ковельської мерії свій трудовий колектив і місцевих мешканців.

Бізнесмен вимагає у міської влади, міліції і прокуратури, щоб сусіда притягнули до кримінальної відповідальності та покарали чиновників, які порушили закон, сприяючи його сусіду.

До людей вийшов заступник ковельського мера Геннадій Сорока і запевнив: якщо порушення у будівництві Сергія Нагорника знайдуть, то виправляти він їх буде по закону.

«Всі викладені вами факти ми розглянемо за десять днів, вивчимо всі матеріали і дамо вам відповідь», – додав посадовець.
«Відреставрований льох»
«Відреставрований льох»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ковель став містом пікетів і демонстрацій, як Петроград у 1918-му...
Відповісти
Останні новини
У Ковелі через конфлікт сусідів-бізнесменів пікетували мерію. ФОТО
29 листопад, 2012, 14:08