Діти луцьких атовців відпочивали у Литві

Діти луцьких атовців відпочивали у Литві
Другий рік поспіль діти з сімей учасників АТО із Луцька відпочивали у Литві.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Майже два десятки дітей гостинно приймали у літньому таборі механізованого піхотного батальйону імені Великого князя Кестутіса. Керівник групи Олена Бондарчук розповіла про їхній відпочинок та враження, а також показала яскраве слайд-шоу.

Діти зустрілись із мером Таурагеського району Сігітасом Мічюлісом. Під час спілкування подякували за можливість відвідати країну. Також група зустрілась з представниками влади у муніципалітеті Сілале, відвідала екскурсію містом та ознайомилась з історико-культурною спадщиною.

Упродовж другого дня учасники поїздки перебували у Клайпеді. Незабутні враження на дітей справили дельфінарій та Балтійське море. Також вони відвідали Етнографічну садибу приморського рибака та майданчик старовинних рибацьких суден.

Діти взяли участь у святковому концерті з нагоди Дня стрілка.

На території літнього табору, де також проходили навчання португальські військові, діти ознайомились із сучасною військовою технікою. У вільні хвилини на дітей чекало активне та цікаве дозвілля: спілкування з литовськими однолітками, ігри та розваги.

Протягом четвертого дня перебування діти відпочивали у Таурагеському парку пригод. Канатні дороги різної складності, трампліни, ігрові майданчики, скеледром, незвичні велосипеди та величезна територія для прогулянок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.