Волинські рибалки відзначають професійне свято на робочому місці

Волинські рибалки відзначають професійне свято на робочому місці
День рибалки, який традиційно відзначається у другу неділю липня, на Волині святкують не тільки професійні рибаки, але і любителі посидіти біля водойми з вудкою.

Свято не привід відмовитися від ранкової рибалки, - повідомляє Район. Рожище.

«Риба ловиться різна: велика і маленька. Але, буває, трапляються дуже хороші екземпляри», - зізнаються рибалки на березі річки Стир сьогодні, 9 липня.

І хоча не всі рожищенські рибалки-любителі встигли обзавестися уловом, але й були такі, яким поталанило в честь свята спіймати чималеньку рибину.


Наймолодший серед рибалок – 10-літній Стас. Хлопчина каже, що часто приходить до річки і хоча сьогодні нічого не зловив, але надіється, з порожніми руками додому не повернеться.

Зауважимо, що в Україні День рибалки святкують понад 20 років. Рибалка є найпопулярнішим хобі в Україні, кількість рибалок-любителів становить понад 10 мільйонів. Більше 30 тисяч працівників працює в рибній галузі - це трудові колективи рибодобувних та переробних підприємств, рибних ферм та риборозплідників (аквакультура), рибовідтворювальних заводів, органів рибоохорони, навчальних закладів. Виробництвом товарно-харчової рибної продукції в Україні займається 98 підприємств.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рибалки відзначають професійне свято на робочому місці
09 липень, 2017, 11:32