Новообраний депутат хоче ввести податок на російську мову

Новообраний депутат хоче ввести податок на російську мову
Ірина Фаріон (фото) запропонувала ввести податок на російську мову.

За словами народного депутата від ВО "Свобода", податок на чужий культурний продукт практикують у деяких європейських країнах, повідомляє телеканал новин 24.

"Наскільки мені відомо, у Франції та Швейцарії існує податок на чужу пісню і чужу мову. Хочеш, щоб вона була присутня – заплати гроші і з цих грошей моя культура буде розвиватися. Щось подібне є сенс вводити в Україні, якщо ми вже дійшли такого краю", - зазначила Ірина Фаріон.

"Хочеш виконувати пісні російською мовою – нема проблем, є держава, де співають цією мовою, а українцям зі своєю піснею куди поїхати?", - додала народний депутат.

Вона розповіла також, що у Львові є низка радіостанцій, які взагалі не крутять російської музики. Крім того, Фаріон поділилась, що користується винятково громадським транспортом і бачить, які діє її ініціатива щодо заборони будь-якої музики в автобусах чи маршрутках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И на английский,испанский,французкий,немецкий......

КЛОУНЕСА!
Відповісти
Потрібно відроджувати свою мову та культуру. +1
Відповісти
Я думаю податок на мову ну це занадто якось, просто ж і наші вітчизняні співаки пишуть виключно російською, за це теж треба брати податок? Я за українську мову, але така пропозиція... Можна просто іншим способом відроджувати і підтримувати нашу ккультуру.
Відповісти
Яким іншим способом? Ці ґузкіє в Раді зроблять, що ми українці будемо платити за освіту з своєї кишені, тоді як ґузка буде стимулюватися з бюджету. Що не вмикнеш, чи радіо, чи теле - одна кацапщина, а для нацменшини - українців, субтитри з дебільним перекладом і нам це певно дуже подобається. Хахли...
Відповісти
Останні новини
Новообраний депутат хоче ввести податок на російську мову
29 листопад, 2012, 18:38