На Волині крадуть не більше автомобілів, ніж торік

На Волині крадуть не більше автомобілів, ніж торік
Збільшення кількості угонів автомобілів міліція зафіксувала в більшості регіонів України окрім кількох, серед яких - Волинь.

За цей рік на території України зареєстровано більше 3 тисяч злочинів, пов'язаних з незаконним заволодінням автомобілями – пише УНН з посиланням на інформацію Управління зв'язків із громадськістю МВС України.

За 10 місяців 2012 року на території України зареєстровано 3003 злочини, пов'язані з незаконним заволодінням автомобілями. У порівнянні з 2011 роком, коли за аналогічний період було зареєстровано 2800 випадків, зловмисниками в 2012 році було скоєно на 203 злочини більше.

У міністерстві зазначили, що збільшення кількості скоєних злочинів зафіксовано майже у всіх регіонах України, крім Києва та Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській, Херсонській, Чернігівській, Чернівецькій областей.

За статистикою в цьому році найбільша кількість авто вкрали у місті Києві (360). Не менш таких злодіянь в Одеській (290), Донецькій (285), Дніпропетровській (251), Київській (197), Харківській (194) і Запорізькій (152) областях.

Як повідомили в МВС, правоохоронці розкрили 2022 злочини з викрадення авто, затримавши за це 1761 людину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині крадуть не більше автомобілів, ніж торік
30 листопад, 2012, 08:39